Faglige netværk
I de faglige netværk møder du socialrådgivere med indsigt og engagement i det enkelte arbejdsområde. Du kan melde dig ind under det enkelte netværk her på siden - eller kigge ind og finde inspiration, viden og kontaktpersoner.
Faggruppen Akademiske Socialrådgivere
Faggruppen Akademiske Socialrådgivere har omkring 540 medlemmer. Faggruppen henvender sig til socialrådgivere som er i gang med eller har en akademisk overbygning. Faggruppen arbejder for, at sikre medlemmernes interessere i DS.
Faggruppen Alkoholbehandlere
Faggruppen alkoholbehandleres fokus er i høj grad på alkoholbehandling og formidling af viden. Faggruppen Alkoholbehandlere har cirka 120 medlemmer, hvoraf de fleste er ansat i en kommune.
Faggruppen Beboerrådgivere
Faggruppen Beboerrådgivere har omkring 30 medlemmer, der varetager Dansk Socialrådgiverforenings interesser af faglig karakter.
Faggruppen Beskæftigelse
Faggruppens medlemmer er socialrådgivere, der arbejder med beskæftigelse. De varetager medlemmernes interesser på beskæftigelsesområdet og er DS' sparringspartnere.
Faggruppen Børn, Unge og Familier
Velkommen til faggruppen for socialrådgivere ansat på børne- og familieområdet i kommunerne. Gruppen diskuterer dilemmaer og forandringerne på børneområdet - hvilken betydning har det?
Faggruppen Bostøtte og Botilbud for Voksne
Faggruppen Bostøtte og Botilbud for Voksne vil gerne fremme dialog mellem kollegaer. Både dem, der arbejder på myndighedsområdet, og dem, der arbejder som socialrådgivere i den udførende bostøtte.
Faggruppen De Danske Børnehuse
Faggruppen er for socialrådgivere ansat i De Danske Børnehuse. Den varetager medlemmernes faglige og løn- og ansættelsesmæssige interesser og er Dansk Socialrådgiverforenings sparringspartner i forhold til området.
Faggruppen Døgninstitutioner og Opholdssteder
Som medlem af faggruppen for Døgninstitutioner og Opholdssteder kan du være med til at præge gruppens arbejde inden for fagområdet.
Faggruppen Fagbevægelsens Socialrådgivere
Faggruppen Fagbevægelsens Socialrådgivere er et landsdækkende netværk til vidensdeling og erfaringsudveksling mellem nye og erfarne socialrådgivere.
Faggruppen Faglige Koordinatorer
Vi er en nyoprettet faggruppen for medlemmer, som har en funktion som koordinator, fagkonsulent, teamleder mv. uden økonomisk- og personalemæssig ledelsesansvar. I faggruppen har vi fokus på vidensdeling og kompetenceudvikling specifikt ift. vores funktion. En funktion som kan være både dilemmafyldt og til tider ensomt.
Faggruppen Familiepleje
Faggruppen Familiepleje består af socialrådgivere, der er ansat som familieplejekonsulenter / netværkskonsulenter i kommunerne og i de fem tilsynsenheder samt andre socialrådgivere med interesse for området.
Faggruppen Handicap
Faggruppen af Handicaprådgivere har omkring 775 medlemmer og henvender sig til alle medlemmer af Dansk Socialrådgiverforening, som arbejder inden for handicapområdet.
Faggruppen Hjemløse
Faggruppen tæller cirka 180 medlemmer, som er ansat inden for hjemløseområdet. Faggruppen består også af medlemmer der er i berøring med hjemløseområdet eller har interesse herfor.
Faggruppen Kriminalforsorgen
Find ud af mere om faggruppen Kriminalforsorgen - og meld dig ind.
Faggruppen Kvindekrisecentre og ambulante tilbud til kvinder, der har været udsat for vold
Faggruppen Kvindekrisecentre har omkring 85 medlemmer. Find ud af mere om den og rapporten: Fremtidsvisionerne for det socialfaglige arbejde i krisecenterkontekst.
Faggruppen Professionshøjskoler og AAU
Faggruppen blev stiftet i 2009 og består af medlemmer af DS ansat på professionshøjskolerne og Aalborg Universitet (AAU).
Faggruppen Revalidering
Er revalideringen død? Det tror vi næppe og især ikke efter førtidspensions- og fleksjobreformen. Velkommen til Faggruppen Revalidering - få mere at vide om hvem, hvad og hvornår.
Faggruppen Skole- og dagtilbudssocialrådgivere
Vi arbejder på skoler og i dagtilbud - det kan være alt fra almindelige folkeskoler og friskoler til børnehaver, vuggestuer, dagpleje o. lign.
Faggruppen Stof
Faggruppen Stof blev stiftet i november 2004 med et ønske om at skabe et fagligt netværk inden for området Stofmisbrug.
Faggruppen Tortur- og traumebehandlere
Faggruppen Tortur- og traumebehandlere blev stiftet i 2002. Vil du - blandt meget andet - være med til at inspirere og hjælpe andre socialrådgivere i udviklingen af den socialfaglige indsats?
Fagligt netværk for øko-socialt arbejde
Dansk Socialrådgiverforening har stiftet et netværk for alle, der interesserer sig for bæredygtigt/grønt/øko-socialt arbejde. Formålet med etableringen af netværket er at skabe et forum, hvor vi kan dele viden, udveksle erfaringer, diskutere, sparre, støtte og inspirere hinanden i det faglige arbejde med en bæredygtig/øko-social dagsorden.
Fagligt netværk om LGBT
Siden er under udarbejdelse
Fagligt netværk socialrådgivere der er tilkendt fleksjob
Dansk Socialrådgiverforening har lavet et netværk for socialrådgivere, der er tilkendt fleksjob. Formålet med netværket er at skabe et forum, hvor man kan dele viden, udveksle erfaringer, sparre, støtte og inspirere hinanden. Et sted, hvor man kan finde et fællesskab sammen med andre socialrådgivere, som er tilkendt fleksjob.
Fagligt Selskab for Psykiatrisocialrådgivere
Psykiatrifaggruppen er for socialrådgivere ansat i hospitalspsykiatri, distriktspsykiatri, social- og lokalpsykiatri og i kommunale forvaltninger, hvor arbejdsområdet og målgruppen hovedsagelig er psykisk syge.
Fagligt Selskab for Socialrådgivere ansat i Retspsykiatri
Fagligt Selskab for Socialrådgivere ansat i Retspsykiatri består af medlemmer, der er ansat på retspsykiatriske afdelinger i hele landet eller på Retspsykiatrisk Klinik i København.
Fagligt Selskab for Socialrådgivere i Børne- og ungdomspsykiatri
Socialrådgivere ansat i Børne- og ungdomspsykiatri engagerer sig og bidrager med socialfaglige vinkler i det tværfaglige forum.
Fagligt Selskab for Sundhedssocialrådgivere
Fagligt Selskab for Sundhedssocialrådgivere i Dansk Socialrådgiverforening er en forsamling af engagerede praktikere, som brænder for at være med til at udvikle socialrådgiverfaget.
Ledersektionen
Velkommen til Ledersektionen.
Sektionen for selvstændige
Det handler om liv, og fundamentet for selvstændige socialrådgivere ligger i samspillet mellem mangfoldighed, socialfaglig styrke og viljen til at hjælpe andre.
Seniorsektionen
Når du går på efterløn, alderspension eller førtidspension, kan du fortsætte dit medlemskab af Dansk Socialrådgiverforening i Seniorsektionen. Gennem Seniorsektionen bevarer du tilknytning til fag og fagfæller.
Studerende
Som studiemedlem bliver du inviteret med til faglige arrangementer, modtager fagbladet Socialrådgiveren og kan bruge spændende kontante fordele.