Bliv medlem

Vær med i et engageret fællesskab. Vi går forrest, når din løn og arbejdsvilkår skal forhandles - og meget mere.

Bliv medlem

Gode grunde til at være medlem

Fællesskab og solidaritet

Du er ikke bare medlem af en fagforening, men af et fagligt sammenhold blandt 18.000 socialrådgivere – der lige som dig brænder for deres fag og karriere.

Vi forhandler din løn og dine rettigheder

I Dansk Socialrådgiverforening kender vi hvert et komma og hver en mulighed i overenskomsterne, så vi kan hjælpe dig ud fra dine behov.

Millioner i erstatning

Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan du få hjælp, hvis for eksempel samarbejdet med ledelsen går i hårdknude.

Fagblad og nyheder

Når du får Socialrådgiveren ind ad døren, får du den nyeste viden på det socialfaglige felt. Hvis du derudover abonnerer på nyhedsbrevet, vil du hele tiden være opdateret på de nyeste tendenser.

Råd om din karriere

Du ved selv, hvad du brænder for, men vores karrierekonsulenter kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken vej du skal vælge.

Mindre sagsbunker

Du og dine kolleger kan få besøg af en konsulent på din arbejdsplads, som eksempelvis kan hjælpe med at vurdere, om problemerne skal anmeldes til Arbejdstilsynet.

Vi taler din sag

Dansk Socialrådgiverforening arbejder hele tiden på at sikre, at socialrådgivernes synspunkter udbredes, når sociale problemer og socialt arbejde er til debat.

Viden og faglige netværk

I Dansk Socialrådgiverforening bliver du en del af et stort, fagligt fællesskab. Vi har faggrupper for alle, uanset hvad du arbejder med. Vi har også netværk for selvstændige og socialrådgivere med en akademisk uddannelse.

Stærk A-kasse

Som medlem kan du melde dig ind i ‘Dansk Socialrådgiverforenings a-kasse – en del af FTFa’ –  en af Danmarks billigste a-kasser, der sikrer både lønmodtagere og selvstændige dagpenge under ledighed og ferie samt orlovsydelser og efterløn.

Kontante fordele

Kontingentsatser

Normalkontingent

550,- kr. pr. måned

Deltids- og ledighedskontingent

384,- kr. pr. måned

Socialrådgiverstuderende

36,- kr. pr. måned

Derfor er jeg medlem

Bliv medlem nu

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os.

Kontakt Medlemsservice på 70 10 10 99.
Medlemsservice sidder klar med svar.

Spar ventetiden

Gå direkte til selvbetjeningssystemet Mit DS og bliv medlem af Dansk Socialrådgiverforening. Vi glæder os til at høre fra dig.

Online indmelding