Dansk Socialrådgiverforenings publikationer

Fra pjecer, rapporter og undersøgelser til fagbladet Socialrådgiveren.

Her finder du en samlet oversigt over DS’ publikationer. Dit medlemsblad Socialrådgiveren kan læses online. Det samme gælder tidsskriftet Uden for Nummer og bladet Offentlig Ledelse. I menuen finder du også pjecer og rapporter, som Dansk Socialrådgiverforening har udgiver.

Om fagbladet Socialrådgiveren

» Læs fagbladet Socialrådgiveren

Har du kommentarer – ris og ros – eller gode idéer til historier eller cases i fagbladet Socialrådgiveren? Så hører vi gerne fra dig.

Har du kommentarer til en artikel eller andet i Socialrådgiveren, eller støder du på et sagskompleks, der bør blive luftet i dit fagblad, så send en mail til redaktionen – redaktionen@socialraadgiverne.dk.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har gode tips eller gode cases i forhold til historier, der verserer i medierne, som vi kan bruge som afsæt for artikler, kommentarer mv.

Redaktør Susan Paulsen
sp@socialraadgiverne.dk

Om tidsskriftet Uden for Nummer

“Uden for nummer” er et tidsskrift til socialrådgivere og andre, der arbejder eller uddanner sig inden for det sociale område, og har som ambition at belyse og analysere praksis.

» Læs mere om Uden for nummer

Om bladet Offentlig Ledelse

Bladet “Offentlig Ledelse” og hjemmesiden offentligledelse.dk udgives i samarbejde mellem en række organisationer:

Ansvarshavende redaktør er Marlene Skou Jørgensen, HK Kommunal.

Læs bladet på offentligledelse.dk

Særligt for annoncører og abonnenter

Oplysninger vedr. abonnement på Socialrådgiveren, indrykning af annoncer og udgivelsesplaner for socialrådgiveren og nyhedsbreve, finder du her:

» Annoncører og abonnenter

Kontakt Medlemsservice