Nyheder

Dårligt arbejdsmiljø skyld i hver tredje sygedag

Næsten en tredjedel af sygefraværet blandt socialrådgivere skyldes dårligt psykisk arbejdsmiljø, viser ny undersøgelse. Socialrådgivernes arbejdsmiljøproblemer får også konsekvenser for borgerne, og socialrådgivernes formand slår alarm.

12.08.2013

Socialrådgivere får over to millioner kroner i bonus

De godt 2000 socialrådgivere, der handler gennem Forbrugsforeningen, scorede i 2012 over to millioner kroner i bonus. Alle medlemmer af Dansk Socialrådgiverforening kan komme med i ordningen.

07.03.2013

OK13: Regionsansatte får knap to procent mere i løn

Der er kun små forbedringer at få øje på i det nye forlig for de ansatte i regionerne. Men situationen taget i betragtning er det tilfredsstillende, mener socialrådgivernes formand, Majbrit Berlau.

25.02.2013

Ombudsmanden har øget fokus på socialt udsatte

I præcis et år har Jørgen Steen Sørensen været Folketingets Ombudsmand. Hans arbejde består i stigende grad af at rejse ud i landet og tjekke forholdene for de mest udsatte grupper.

31.01.2013

Flere sagsbehandlere giver milliongevinst

Silkeborg Kommunes investering i flere sagsbehandlere og en barbering af sagstallene har givet 29 millioner kroner i kommunekassen. Tillidsrepræsentant Sara H. Kristensen peger på flere årsager til forbedringerne.

10.01.2013

Dansk Socialrådgiverforening ruster sig til fremtiden

Selv om Dansk Socialrådgiverforening har medlemsfremgang, går fagforeningen nu i gang med et omfattende arbejde for at holde sig attraktiv i fremtiden.

06.12.2012

DS sender brev til politikere efter abortsag

I kølvandet på mediernes fokus på unge kvinder, der har følt sig presset til abort, har Dansk Socialrådgiverforening nu sendt et brev til Folketingets socialordførere for at gøre det klart, at socialrådgivere ikke presser kvinder til abort, men er forpligtet til at drøfte familieplanlægning.

29.11.2012

SMS til Corydon skabte opmærksomhed

For at understrege, at regeringen ikke skal blande sig i de kommende overenskomstforhandlinger, gav Dansk Socialrådgiverforening i weekenden finansministeren tilbage af samme utraditionelle skuffe: En sms.

29.11.2012

Antallet af ledige socialrådgivere stiger

På knap to år er antallet af ledige socialrådgivere mere end fordoblet. Især den stigende ledighed blandt dimittender bekymrer Dansk Socialrådgiverforening samt en arbejdsmarkedsforsker.

22.11.2012

Følg Rep ´12 på Facebook

Nogle af højdepunkterne fra weekendens repræsentantskabsmøde vil i løbet af weekenden blive lagt ud på Dansk Socialrådgiverforenings Facebookprofil. Alle kan deltage i debatterne.

22.11.2012