Faglig viden og debat

Indholdstype

Kategori

Nye kvote 2-tal: ”Velfærdssamfundet er på kollisionskurs”

Antallet af kvote 2-ansøgere til socialrådgiveruddannelsen er faldet til et rekordlavt niveau. DS og SDS undrer sig over regeringens tøven.

18.03.2024

Overenskomst for socialrådgivere i staten: Sådan udmøntes pengene

Pensionsstigninger og et målrettet løft af basisløntrin 2. Det er nogle af de mest væsentlige forbedringer i den overenskomst, som Dansk Socialrådgiverforening har indgået med staten om løn og vilkår for statsligt ansatte socialrådgivere.

07.03.2024

Giv den hybride arbejdsplads et servicetjek

Har I mulighed for hjemmearbejde? BFA Velfærd og Offentlig administration har lavet et lettilgængeligt værktøj til arbejdspladser, der vil tjekke og justere måden at arbejde sammen på.

06.03.2024

Pensionist: Et medlemskab af Seniorsektionen er det hele værd

Er du – eller nogle af dine kollegaer – ved at nærme sig pensionsalderen, så husk, at man fortsat have glæde ved sit DS-medlemskab gennem Seniorsektionen!

06.03.2024

DS-kursus: ’Styrk din handlekraft som arbejdsmiljørepræsentant’

Få ideer, tips og råd til samarbejdet om arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, hvordan du kan udfylde rollen som arbejdsmiljørepræsentant og få mere indflydelse.

06.03.2024

DS’ og KLs anbefalinger til introduktions- og mentorordninger

DS har sammen med Kommunernes Landsforening over en årrække arbejdet med udvikling af introduktions- og mentorforløb, og nu ligger de seneste anbefalinger klar. De kan også bruges på arbejdspladser, der ikke er kommunale.

06.03.2024

Hør mere om resultaterne af OK24

På en række webinarer vil to medlemmer af DS' forhandlingsdelegation uddybe, hvad resultaterne af OK24 betyder for medlemmerne og TR. Meld dig til nu!

06.03.2024

Ny bekendtgørelse om systematisk arbejdsmiljøarbejde

Der er nye og opdaterede bestemmelser om arbejdsmiljørepræsentantens rolle, om APV og om den årlige drøftelse af arbejdsmiljø. Bekendtgørelsen strammer op om nærhedsprincippet. Få en introduktion her.

06.03.2024

Kom til stormøde om OK24 i DS Region Syd

Få viden om, hvad OK24 betyder for jer, inden vi skal stemme om overenskomstforligene på det statslige, regionale og kommunale område.

06.03.2024

Deltag i Kvindernes Internationale Kampdag 2024

I hele Danmark bliver 8. marts markeret med spændende arrangementer. Der er blandt andet fokus på psykisk vold, minoritetskvinder og sundhedsvæsnet samt mulighed for fællesspisning og oplæsning.

05.03.2024

Overenskomst for socialrådgivere i regionerne: Sådan udmøntes pengene

Pensionsstigninger til alle og et markant løft af grundlønnen på løntrin 37. Det er nogle af de mest væsentlige forbedringer i den overenskomst, som Dansk Socialrådgiverforening har indgået med regionerne om løn og vilkår for regionalt ansatte socialrådgivere.

27.02.2024

Overenskomst for socialrådgivere i kommunerne: Sådan udmøntes pengene

Pensionsstigninger til alle og et markant løft af grundlønnen på løntrin 34 og 37. Det er nogle af de mest væsentlige forbedringer i den overenskomst, som Dansk Socialrådgiverforening har indgået med KL om løn og vilkår for kommunalt ansatte socialrådgivere.

25.02.2024