Nyheder

TAK! Jeg vil fortsat gøre mit bedste for vores fælles sag

LEDER: Dette er et farvel til det at være formand for DS, men aldrig et farvel til at gøre mit bedste for den fælles sag – og jeg har ambitioner om, at vi i Fagbevægelsens Hovedorganisation, kan gøre en forskel sammen.

19.11.2018

Nyt nævn for unge kriminelle strider mod faglig viden

LEDER Regeringens udspil mod ungdomskriminalitet risikerer at modarbejde målsætningen om mindre kriminalitet blandt unge.

25.10.2018

Private penge skal ikke styre socialpolitikken

LEDER: DS bakker op om sociale investeringer – når det gøres på en forsvarlig måde. Det vil sige, at målet med investeringerne først og fremmest skal være bedre kvalitet for borgerne og at styringen med socialpolitikken ligger hos de folkevalgte.

17.09.2018

Når ord gør en forskel

LEDER: Som socialrådgivere skal vi være opmærksomme på, hvordan ”mærkaterne” både påvirker menneskers selvopfattelse og andre menneskers opfattelse af dem.

20.08.2018

Syge mennesker bliver ikke jobparate af at få et label i panden, hvor der står jobparat

LEDER: Desværre foreslår regeringen nu med et nyt udspil at skaffe arbejdskraft på en noget anderledes måde: Ved at ”omregistrere” godt 20.700 aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere til jobparate.

18.06.2018

Vi står sammen – samlet og stærkere

LEDER: Med beslutningen om en ny hovedorganisation, der repræsenterer 1,5 mio. danske lønmodtagere, står vi stærkere til at møde fremtiden på tværs af det offentlige og private arbejdsmarked. I et stærkt fællesskab.

30.04.2018

OK18 skal være en løsning for alle

LEDER: Vi håber, at vi nu har landet et forlig, som vi kan være tilfredse med. Men i skrivende stund er det umuligt at sige, om det er det mest realistiske scenarie.

05.04.2018

OK18 – Vi kæmper for et ordentligt arbejdsliv

LEDER: Når du læser denne leder, håber jeg, at vi er et skridt tættere på et forlig med arbejdsgiver, end vi er i skrivende stund.

15.03.2018

OK18-forhandlingerne går ind i den afsluttende fase

- Når vi ser så forskelligt på de samme forhold, ja så bliver det ekstremt svære forhandlinger. Selv om vi før har sagt, at forhandlingerne bliver historisk vanskelige, ja, så må jeg sige, at det er præcis der, vi står lige nu, skriver Majbrit Berlau.

08.02.2018

Opsvinget skal løfte det sociale arbejde

LEDER: Der er ikke tvivl om, at det går godt for dansk økonomi. Derfor går jeg optimistisk ind i det nye år, hvor særligt første halvår kommer til at stå i OK18’s tegn, for det må betyde, at der også er råd til bedre lønninger til de offentligt ansatte.

15.01.2018