Nyheder

Guide: Sådan får du en god MUS-samtale

Det er vigtigt at forberede sig grundigt før medarbejderudviklingssamtalen (MUS), så det kan blive en god og udbytterig samtale for både dig og din leder, råder faglig konsulent i Dansk Socialrådgiverforening, Lone Valentin Kjær. Læs hendes guide til den gode MUS-samtale.

04.01.2018

Sådan bliver din MUS-samtale vellykket

GUIDE: Det er vigtigt at forberede sig grundigt før medarbejderudviklingssamtalen (MUS), så det kan blive en god og udbytterig samtale for både dig og din leder, råder faglig konsulent i Dansk Socialrådgiverforening, Lone Valentin Kjær. Læs hendes guide til den gode MUS-samtale.

14.12.2017

10 år med SDS – fra skepsis til succes

I januar fyldte Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, SDS, 10 år. Vi har sat den første og den seneste formand stævne til en snak om, hvilken tid studenterorganisationen blev skabt i, og hvorfor den stadig er vigtig i dag.

09.02.2017

DS giver tips til den gode MUS-samtale

Grundig forberedelse er en vigtig forudsætning for at gøre medarbejderudviklingssamtalen (MUS) udbytterig for både medarbejder og leder, lyder det fra konsulent i Dansk Socialrådgiverforening, som giver en række råd til den gode MUS-samtale.

26.01.2017

10 år med SDS: Fra skepsis til succes

20. januar fylder Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, SDS, ti år. I dag har de studerende en stærk stemmer i socialrådgivernes fagforening, men for ti år siden mødte ideen om en studenterorganisation stor modstand i DS.

19.01.2017

Jobcenter opnormerer markant

I Høje-Taastrup havde socialrådgiverne på kontanthjælpsområdet i 2014 meget store sagsbunker. Derfor blev der sat et pilotforsøg i gang for at undersøge, om det kunne betale sig at investere i en opnormering – og sammen med et møde med borgmesteren har det nu ført til 16 nye ansatte.

12.01.2017

GUIDE: Tag godt imod nye medarbejdere – det betaler sig

Modtagelsen har stor betydning for, hvordan nye medarbejdere trives på arbejdspladsen – og undersøgelser viser endda, at ansatte, som modtages godt på arbejdspladsen, har 70 procent større sandsynlighed for at være på arbejdspladsen om tre år. Ny guide skal hjælpe til den gode modtagelse.

08.12.2016

Guide: Sådan tager I godt imod nye medarbejdere

Ansatte, som modtages godt på arbejdspladsen, har 70 procent større sandsynlighed for at være på arbejdspladsen tre år senere. Til gengæld kan dårlig modtagelse af nye medarbejdere koste arbejdspladsen dyrt. Ny guide skal hjælpe til den gode modtagelse.

01.12.2016

Faggruppeformand: Revalidering er en investering i borgernes arbejdsevne

Hvis regeringen afskaffer revalideringen, risikerer vi, at en stor gruppe af borgere, som kunne hjælpes til en varig plads på arbejdsmarkedet, i stedet ender i en ond spiral af sociale ydelser, vurderer formanden for DS’ revaliderings-faggruppe.

17.11.2016

Stor forskel på kommunernes brug af revalidering

Der er markant forskel kommunerne imellem på, om en borger kommer i betragtning til en revalidering eller ej. Det er et stort problem for borgernes retssikkerhed, understreger jurist.

17.11.2016