Nyheder

Arbejdsmiljø – langt ud over kanten

REGIONSLEDER: Det er vigtigt, at der lokalt er aftalt en handlingsplan for, hvordan der sættes ind med hjælp og støtte, så snart en medarbejder siger, at overblikket er væk og stressen lurer.

18.03.2019

Afskaf ghetto-begrebet

REGIONSLEDER: Lad os høre de positive historier fra boligområderne, hvor det er ganske få beboere, der skaber problemer. Ghettobegrebet gør intet godt for nogen.

13.12.2018

Folkemøde for socialt udsatte

REGIONSLEDER: Brugernes Bazar i Odense - også kaldet folkemødet for socialt udsatte borgere - satte fokus på, hvordan socialt udsatte gerne vil behandles af systemet.

17.09.2018

Aktiv i DS: Noget for dig – eller en anden sej socialrådgiver?

REGIONSLEDER: Det er dejligt, at medlemmer og tillidsrepræsentanter har lyst til at deltage i Dansk Socialrådgiverforenings medlemsdemokrati og på sigt måske få lyst til også at deltage i hovedbestyrelsens arbejde.

24.05.2018

OK18: Sammen er vi stærkest

REGIONSLEDER: Vi må ikke glemme fagbevægelsens fælles historie om, at mange før os har skabt overenskomstresultater og truffet svære og kloge beslutninger, som vi i dag nyder godt af.

15.03.2018

Grænsen bliver sat, når kritikken går over gevind

REGIONSLEDER: DS og brugerorganisationerne er på mange måder enige om kritikken af lovgivningen – men vi er ikke altid enige om, hvordan kritikken skal italesættes, eller hvor den skal rettes hen.

14.12.2017

1. maj – er arbejdernes kampdag aktuel eller antikveret?

1. maj giver mening for mig. Jeg nyder fællesskabet med de andre fagforeninger, politiske partier og politikere. Jeg nyder at møde socialrådgivere og andre gode folk.

11.05.2017

Invester i borgerne – med medarbejdere og faglighed

Den 1. juli stopper frikommuneforsøget i Odense, og på beskæftigelsesområdet skal borgerne igen have de samtaler, som loven foreskriver. Der vil mangle personale i jobcenteret.

09.03.2017

Høj af samværet med fagligt engagerede socialrådgivere

Fremtidens arbejdspladser, seniorpolitik og bedre styring i den offentlige sektor var blandt emnerne, da de delegerede socialrådgivere mødtes til samvær og debat.

08.12.2016