Nyheder

Højere fradrag gør medlemskab af DS billigere

Når dit skattefradrag er trukket fra, så koster et medlemsskab af Dansk Socialrådgiverforening reelt set 409 kr. om måneden, selvom kontingentet er 550 kr. om måneden.

24.01.2024

DS bliver en mere handlekraftig fagforening

På det ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 12. januar blev der vedtaget en samlet plan, som skal gøre Dansk Socialrådgiverforening til en mere handlekraftig fagforening med en sund økonomi.

12.01.2024

Så mange fridage får du i 2024

Ud over de seks ferieuger er der i år 12 helligdage, som falder på hverdage, og hvor de fleste socialrådgivere derfor har fri med løn.

11.01.2024

Sådan rekrutterer du din nyuddannede kollega

Husk at byde velkommen til de nyuddannede kollegaer og inviter dem indenfor i det faglige fællesskab på arbejdspladsen. Hvis de ikke allerede er medlemmer, kan du hjælpe dem med at melde sig ind online. Her har vi samlet alle de gode argumenter for, hvorfor de skal melde sig ind.

06.12.2023

Sådan rekrutterer du din praktikant

Husk at byde velkommen til de nye praktikanter og inviter dem indenfor i det faglige fællesskab på arbejdspladsen. Her har vi samlet alle de gode argumenter for, hvorfor de skal melde sig ind.

06.12.2023

Ræk ud til din uorganiserede kollega og vind julelækkerier

Upload et billede af din julehilsen i TR-facebookgruppen og vær med i lodtrækningen om julelækkerier til din afdeling. For at gøre det nemt for dig, har DS lavet et fortrykte julekort, som du kan skrive din personlige hilsen på.

06.12.2023

Højdepunkter fra Socialrådgiverdage 2023

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage i Socialrådgiverdage i år, kan du her læse budskaberne til socialrådgiverne fra Socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil, forfatter og psykolog Glenn Bech og forkvinde Signe Færch.

22.11.2023

Landet rundt har socialrådgivere protesteret mod besparelser

Socialrådgivere landet over har med opbakning fra deres tillidsrepræsentanter og Dansk Socialrådgiverforening i forbindelse med kommunernes budgetlægning protesteret mod besparelser på det sociale område – med stærke faglige argumenter. På kortet kan du se, hvordan det er gået i udvalgte kommuner.

14.11.2023

En god start: Vi klæder de nye godt på for at sikre vores høje faglighed

Ingen står alene, og det er den følelse, vi gerne vil give fra starten. Jeg ser nogle mere ranke rygge, og der er ikke nogen, som sidder og tænker ’shit, hvor skal jeg starte’, siger socialrådgiver Anna Castenberg. Hun er mentor for nyuddannede Line Haferbier, som har nydt godt af et grundigt introduktionsforløb. Line har deltaget som observatør på kollegaernes møder, haft fast ’mentortid’ hver uge og fået en drejebog til alle sagsskridt.

05.09.2023

Fra studie til job

Fire socialrådgivere fortæller om, hvordan de har oplevet at starte i deres første job. De har alle fire deltaget i Dansk Socialrådgiver­forenings rundspørge om introordninger og mentorforløb og har ønsket at udtale sig anonymt.

05.09.2023