Stort JA til OK24

Et stort flertal af medlemmerne af Dansk Socialrådgiverforening har stemt ja til OK24 – overenskomsten for de kommende to år.

Samlet set har 96,2 % af de offentligt ansatte socialrådgivere i kommuner, regioner og staten stemt ja. I alt har 9.459 socialrådgivere deltaget i afstemningen, og det svarer til en stemmeprocent på 71,6 %. Dermed har både en større andel og flere socialrådgivere end nogensinde før sat deres kryds.

På det kommunale og regionale område er resultaterne af afstemningerne i de enkelte forbund denne gang blevet kædet sammen. Også her har et flertal på 87,2 % stemt ja, og dermed er overenskomsterne for både staten, kommuner og regioner vedtaget.

Den første lønstigning gælder allerede fra april i år, men på grund af lønsystemet når den første måneds stigning formentlig ikke at blive udbetalt i april. Derfor kan socialrådgiverne forvente at få lønstigningen for både april og maj udbetalt med lønnen for maj måned.

Af de store forbund med flere end 10.000 medlemmer har Dansk Socialrådgiverforening den næsthøjeste valgdeltagelse og den højeste andel af JA-stemmer.

Læs mere om resultaterne her:

 

Bliv medlem nu

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os.

Tlf – 70 10 10 99
Hverdage 9.00-16.00

Spar ventetiden

Gå direkte til selvbetjeningssystemet Mit DS og bliv medlem af Dansk Socialrådgiverforening. Vi glæder os til at høre fra dig.

Online indmelding