Nyheder

Lønberegner på hjemmesiden

Dansk Socialrådgiverforenings lønberegner giver nemt og overskueligt indsigt i gennemsnitslønninger - i første omgang på det kommunale og regionale område.

11.05.2022

Barsels- og ferieberegner på hjemmesiden

Hjælp dine kollegaer til at planlægge deres barsel og ferie med Dansk Socialrådgiverforenings barselsberegner og spritnye ferieberegner.

08.12.2021

Valg i DS – hjælp os med at få dine kollegaer til at stemme

Prik dine kollegaer på skulderen og mind dem om, at bruge deres demokratiske ret: At være med til at bestemme, hvem der i de næste to år, skal sidde i DS’ politiske ledelse. Det er vigtigt for et stærkt fællesskab, at mange er med til at stemme om, hvem der skal tegne den politiske ledelse. 

26.09.2018

Konflikt udsat: Vi forhandler og forbereder os på mulig konflikt

Forligsinstitutionen har valgt at udsætte konflikten i 14 dage. Det er positivt, men vi er nødt til fortsat at forberede os på en mulig konflikt.

03.04.2018

Gør dig klar til konflikt

En mulig konflikt risikerer at træde i kraft lige efter påske. DS har derfor brug for en række oplysninger fra dig. Læs her, hvad du skal gøre for at blive konflikt-klar.

22.03.2018

OK18: Opdaterede kontaktoplysninger = indflydelse

Husk dine kollegaer på at opdatere deres medlemsoplysninger, så de kan stemme om OK18

05.02.2018

Mig og mit arbejde: Maren Hornbech

Maren Hornbech har siden 2007 været leder af Ungekontakten i Kolding. Hun er 55 år og bor i Kolding sammen med sin mand, som hun har tre voksne børn med.

09.03.2017

Mig og mit arbejde: Steffen Friis

Steffen Friis er socialrådgiver i HK Østjyllands Arbejdsmiljøteam. HK er den fjerde fagforening, Steffen har arbejdet for, og han har tidligere været ansat på beskæftigelsesområdet i flere kommuner – både som konsulent og sagsbehandler. Steffen er 57 år og bor i Aarhus.

09.02.2017

Mig og mit arbejde: Marie Schack Sørensen

Marie Schack Sørensen er 30 år, bor på Nørrebro i København og er bachelor i International Social Work. Hun arbejder som socialrådgiver i Familiens Hus i Høje Tåstrup – et partnerskab mellem Mødrehjælpen og Høje Taastrup Kommune, hvor gravide og forældre under 30 år kan få hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen.

12.01.2017

Mig og mit arbejde: Nana Martine Persson

Nana Martine Persson er 25 år, bor i Aarhus med sin kæreste og arbejder som familierådgiver i Syddjurs Kommune. Ved siden af arbejdet er hun som frivillig en del af et ungepanel i Projekt BRUS – et samarbejdsprojekt mellem 11 kommuner – hvor hun med udgangspunkt i egne oplevelser fra et hjem med alkoholmisbrug fortæller sin historie.

17.11.2016