Lønberegner på hjemmesiden

Dansk Socialrådgiverforenings lønberegner giver nemt og overskueligt indsigt i gennemsnitslønninger - i første omgang på det kommunale og regionale område.

Lønområdet er det suverænt mest besøgte og søgte område på socialraadgiverne.dk – så i forhold til at give flest mulige medlemmer en oplevelse af bedre og mere synlig service fra DS, ser vi lønberegneren som en vigtig, efterspurgt og effektfuld digital hjælp til selvhjælp.

Med lønberegneren får medlemmerne af DS nem adgang til et vejledende gennemsnitstal for lønnen inden for et givent område baseret på vores viden om andre socialrådgiveres løn inden for samme område. Ikke-medlemmer kan også kigge med, hvis de giver samtykke til, at ville kontaktes og høre mere om fordelene ved medlemskab.

» Prøv lønberegneren her

Vi står klar til at rette lønberegneren til på baggrund af medlemmernes interaktion med hjemmesiden – og på den feedback, vi får undervejs.

Hvad kan den i første omgang?

I første-udgaven virker lønberegneren for det kommunale og regionale område. Her kan man finde løngennemsnit for hhv. ledere og basis-ansatte. Hvis man vælger at se et landsgennemsnit, kan man se gennemsnitstallet med angivelse af kvartiler (inkl. eller ekskl. pension). Hvis man vælger hhv. kommune- eller regionsgennemsnit, kan man få et gennemsnitstal, uden kvartiler, for den pågældende kommune eller region, inkl. eller ekskl. pension.

Det er på dette overordnede og vejledende niveau, at vi kan give brugeren indsigt i gennemsnitslønningerne i første omgang. Og vi forklarer tydeligt, at der er tale om et vejledende tal, der kan dække over større udsving.

De ‘gamle’ og mere udførlige oversigter med gennemsnitslønninger vil stadig være tilgængelige på siden: Gennemsnitslønninger

 

Martin Skouenborg, digital projektleder
mhs@socialraadgiverne.dk