Socialrådgivere hjælper flygtninge ved Ukraines grænser

Mange socialrådgivere i de lande, der grænser op til Ukraine, er rejst til grænseområderne for at hjælpe, hvor flygtningepresset er størst. Den europæiske sammenslutning af socialrådgivere har organiseret en indsamling til betaling af deres rejseomkostninger og overnatning. DS' solidaritetsfond støtter med 30.000 kr. Se her hvordan du kan støtte indsamlingen.

Mange socialrådgivere i de lande, der grænser op til Ukraine, er rejst til grænseområderne for at hjælpe, hvor flygtningepresset er størst. De mange flygtninge har behov for akut hjælp til eksempelvis at fremskaffe dokumentation, som de ikke nåede at få med, da de flygtede fra krigen.

For at komme til grænsen og til opsamlingslejrene skal socialrådgiverne og de socialrådgiverstuderende rejse langt. Derfor har den europæiske sammenslutning af socialrådgivere (IFSW Europe) organiseret en indsamling, der skal bidrage til betaling af rejseomkostninger og overnatning for de frivillige socialrådgivere.

Ønsker du at støtte hjælpearbejdet, kan du lave en bankoverførsel til IFSW. I din netbank vælger du ’overfør til udlandet’, og her vil du få brug for følgende oplysninger:

  • IBAN-nr: DE63660908000014451910
  • Modtagers navn og adresse: DBSH eV, Michaelkirchstrasse 17/18, 10179 Berlin, Germany
  • SWIFT-adresse/BIC: GENODE61BBB
  • Vi anbefaler, at du overfører i euro for at minimere gebyrer