Nu får du mere ud af din pensionsopsparing

I 2024 stiger den kontorente, socialrådgivere får på pensionsopsparingen, til 8 procent. Det er højeste rente siden 2007 og betyder kort sagt flere penge til dig.

Som socialrådgiver har du en arbejdsmarkedspension i PKA gennem Pensionskassen for Socialrådgivere, Socialpædagoger og Kontorpersonale. Din pensionskasse er sund, økonomisk robust og rustet til at klare udsving. Derfor kan PKA ved årsskiftet lade kontorenten stige fra 6 procent til 8 procent. Det er en rigtig god nyhed, for det betyder, at din opsparing i pensionskassen vokser hurtigere.

Stabil pension med kontorente

Kontorenten er fastsat ud fra et gennemsnit af afkast på investeringer over flere år. I år med højere afkast lægger vi til side til år med lavere afkast. På den måde udjævner vi forskellen mellem gode og mindre gode år på aktiemarkederne. For dig betyder det, at din pension vokser stabilt og sikkert gennem årene.

Fællesskabet er styrken ved din pension

I din pensionskasse er 3 faggrupper gået sammen. I alt deler 13 faggrupper fra social- og sundhedssektoren pensionsordning i PKA. Takket være det stærke fællesskab, som investerer kollektivt, kan PKA tænke langsigtet og skabe gode afkast til medlemmer i alle aldre. Det giver samlet set mere i pension.

Lær din pension at kende

Få bedre styr på din pension ved at tilmelde dig informationsmøde, hvor du kan få gode råd og vejledning

  • Sådan sikrer du dine efterladte, hvis du dør
  • Sådan kan du samle dine pensioner
  • Sådan er du og din familie dækket af pensionsordningens forsikringer
  • Sådan tjekker du, at du sparer nok op

Eller ring og få personlig rådgivning. Du kan tjekke din pension på pka.dk. Her kan du også booke en online pensionsrådgivning. Du kan få svar på dine spørgsmål her og nu ved at ringe på 39 45 45 40.