DS’ arrangementer om arbejdsmiljø i efteråret

DS planlægger flere tilbud om arbejdsmiljøemner til tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og socialrådgiverledere.

TR og AMiR på arbejdsmiljøværksted

Værkstederne er målrettet TR og AMiR fra samme arbejdsplads, der har brug for inspiration til, hvordan man sammen kan slå hul på en arbejdsmiljøudfordring på arbejdspladsen. De tre værksteder afvikles med fysisk fremmøde.

» Du kan tilmelde dig allerede nu: 9. september i Region Syd, 14. september i Region Øst og 14. september i Region Nord.

Informationsmøder om DS’ materialer om god socialrådgiverfaglighed og godt arbejdsmiljø

Informationsmøderne er målrettet alle tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og socialrådgiverledere. De afholdes som korte webinarer. På informationsmøderne fortæller vi om, hvordan man kan arbejde med DS’ Vejledende standarder for socialrådgivernes faglighed og arbejdsmiljø samt DS’ redskaber Sammen skaber vi forandringer målrettet trio’er.

» Man kan tilmelde sig allerede nu: 26. oktober, 28. oktober og 29. oktober.

Temadage for arbejdsmiljørepræsentanter

Temadagene holdes i november som webinarer og er målrettet AMiR’s særlige vidensbehov. Indhold og tidspunkt er ikke afklaret endnu, men det bliver formentlig i starten af november.

Webinar om bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø

Webinaret, der er for både TR og AMiR, sætter fokus på den nye bekendtgørelse og den kommende vejledning fra Arbejdstilsynet om stor arbejdsmængde og tidspres. Der er ikke sat dato på arrangementet endnu, da det afhænger af, hvornår vejledningen udgives.