TR og AMiR på arbejdsmiljøværksted – Region Øst

Finder I tid til at få samlet op og koordineret jeres indsatser som TR og AMiR? Får I lagt en fælles strategi og får fulgt den til dørs? Arbejdsmiljøværkstedet er et tilbud til TR og AMiR fra samme arbejdsplads.

På denne temadag tilbyder vi jer et fælles pitstop, hvor I kan holde ind og tanke op. I vil blive introduceret for en metode til at drøfte, hvor I har brug for at sætte ind, hvem I skal involvere og hvordan I kan gribe det an.

Vi kommer til at se på hvordan jeres forskellige roller kan spille sammen og styrke hinanden.

Det bliver en dag, hvor I er i arbejdstøjet og arbejder sammen om en konkret problemstilling eller forandring, som I ønsker at skabe på jeres arbejdsplads. Ved dagens afslutning har I fået udarbejdet en konkret plan for handling, og I er helt klar på, hvad jeres næste skridt skal være. 

Vi arbejder på dagen med vores materialer: "Mere fag og arbejdsglæde", der består af et spil, løsningskataloger, en guide samt en oversigt over vores vejledende standarder for socialrådgivernes faglighed og arbejdsmiljø

Vi træner vores brug af værktøjerne, får dem ind under huden og der vil blive givet konkret feedback på jeres handleplaner. 

Målgruppen for værkstedet er TR og AMiR fra samme arbejdsplads, der har brug for hjælp eller inspiration til at komme videre. Begge skal tilmeldes for mulighed for deltagelse.

Både TR og AMiR får refunderet transportudgifter af DS. TR får frikøb. AMiR skal bede om fri med løn.

Undervisere: Hanne Fink Ferdinand, Louise Birk Hansen og Rikke Harder Mikkelsen

Der er plads til max 14 "par" på temadagen. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.