TR og AMiR fra samme arbejdsplads på arbejdsmiljøværksted

Finder I tid til at få samlet op og koordineret jeres indsatser som TR og AMiR? Får I lagt en fælles strategi og får fulgt den til dørs? Arbejdsmiljøværkstedet er et tilbud til TR og AMiR fra samme arbejdsplads.

På denne temadag tilbyder vi jer et fælles pitstop, hvor I kan holde ind og tanke op. I vil blive introduceret til en metode til at drøfte, hvor I har brug for at sætte ind, hvem I skal involvere og hvordan I kan gribe det an.

Vi kommer til at se på, hvordan jeres forskellige roller kan spille sammen og styrke hinanden.

Det bliver en dag, hvor I er i arbejdstøjet og arbejder sammen om en konkret problemstilling eller forandring, som I ønsker at skabe på jeres arbejdsplads. Ved dagens afslutning har I fået udarbejdet en konkret plan for handling, og I er helt klar på, hvad jeres næste skridt skal være.

Vi arbejder på dagen med kontekstanalysen, som er en metode til at komme omkring de parametre, der er vigtige at have forholdt sig til forud for handling. Det er eksempelvis at vide, hvad vores kolleger er optaget af, deres motivation for handling, hvordan og hvem vi kan involvere samt hvilke relationer, vi skal have styrket.

Vi træner metoden og der vil blive givet konkret feedback på jeres handleplaner.

Målgruppen for værkstedet er TR og AMiR fra samme arbejdsplads, der har brug for hjælp eller inspiration til at komme videre.
Både TR og AMiR får refunderet transportudgifter af DS. TR får frikøb. AMiR skal bede om fri med løn.

» Meld dig til TR og AMiR arbejdsmiljøværksted 14. september her