OK18: Din stemme er vigtig

Brug indflydelsen! Sådan lyder budskabet fra Majbrit Berlau, der opfordrer alle medlemmer af DS til at tage stilling til og stemme om den nye overenskomst.

I dag åbner afstemningen om resultatet af OK18, din nye overenskomst, og Majbrit Berlau håber på, at så mange som muligt vil benytte sig af deres indflydelse og stemme.

– Det er så hamrende vigtigt, at medlemmerne bruger indflydelsen – jo højere en stemmeprocent, desto stærkere står vi sammen om resultatet, siger Majbrit Berlau.

På nogle arbejdspladser gør man en særlig indsats for at gøre afstemningen synlig og valghandlingen hyggelig. Nogle steder sætter klubben sig sammen og stemmer i en frokostpause, og andre steder serverer de valg-kage.

Dansk Socialrådgiverforenings hovedbestyrelse har enstemmigt anbefalet et ja til overenskomsten, men for Majbrit Berlau er det vigtigste, at så mange som muligt stemmer.

– Jeg vil gerne opfordre alle medlemmer til at tage stilling til den nye overenskomst – for det er jo den, der sætter rammerne for socialrådgivernes løn- og arbejdsvilkår de næste tre år. Det må man også meget gerne minde kollegaerne om, siger Majbrit Berlau.

» Læs her hvad syv forskellige tillidsrepræsentanter tænker om resultatet, og hvad de har tænkt sig at stemme

Hvis du har spørgsmål til overenskomstresultatet, kan du kontakte din TR eller DS på 70 10 10 99.