Nu kan du stemme om din overenskomst

Efter et langt og vanskeligt forløb har vi nu fået aftaler på plads om overenskomster for alle socialrådgivere, både i kommunerne, regionerne og staten.

Nu kan du stemme om din overenskomst

Afstemning er slut. 8827 har stemt om OK18. Fredag den 1. juni kl. 12:00

Hvis du er kommunal-, regional- eller privatansat eller jobsøgende, skal du stemme om resultatet på det kommunale og regionale område. Hvis du er ansat i staten, skal du stemme om resultaterne på det statslige område.

Resultatet betyder blandt andet, at du får en reallønstigning, højere pension, og at din løn fremover vil følge lønudviklingen i den private sektor.

Hovedbestyrelsen anbefaler enstemmigt at stemme JA til overenskomstresultatet. På https://www.socialraadgiverne.dk/ok18 kan du læse meget mere om OK18- resultaterne.

Sådan stemmer du

OK18-forligene skal nu til urafstemning, og der er flere måder, du kan stemme på:

Direkte link
I dag den 17. maj blev der sendt en mail til alle stemmeberettigede medlemmer med et direkte link til afstemningssiden. Følger du linket, skal du kun indtaste din fødselsdato (ddmmåå), så er du klar til at stemme.

NemID
Du kan også gå ind på socialraadgiverne.dk/OK18, klikke på ”stem her” og logge på med NemID.

De få medlemmer, som ikke har oplyst deres email-adresse, modtager et brev med posten med anvisning på at stemme med NemID..

Stem senest 1. juni kl. 12
Du kan stemme frem til kl. 12.00 (middag) fredag den 1. juni, og afstemningsresultatet resultatet offentliggøres onsdag den 6. juni.

Hvis du har spørgsmål til selve afstemningen, kan du kontakte sekretariatet på 70 10 10 99.