Husk at du kan søge kompetencefonden

Som ansat i en kommune eller en region kan du søge DS’ kompetencefonde om tilskud til diplom-, akademi- og masteruddannelser. Man kan søge kompetencefondene om udgifter til kursusudgift, bøger, transport mm.

DS’ kompetencefonde yder tilskud til diplom-, akademi- og masteruddannelser. Man kan søge kompetencefondene om udgifter til kursusudgift, bøger, transport mm. Op til 25.000 kr. inden for en periode på 12 måneder. Starten på de 12 måneder beregnes fra den dato, hvor ansøgeren opretter den elektroniske ansøgning. Har du fået udbetalt 25.000 kr. inden for en 12 måneders periode, vil ansøgningssystemet ikke godtage flere ansøgninger. Når de 12 måneder er gået, vil du kunne ansøge igen.

Den sidste frist for at ansøge er dagen før uddannelsen starter, og du har først søgt, når den underskrevne ansøgning er uploadet. Du kan ikke få støtte fra fonden, hvis du ansøger efter, at uddannelsen er startet. Begynd derfor arbejdet med ansøgningen i god tid. Du kan tidligst ansøge ni måneder inden uddannelsen starter.

Læs om reglerne her

Psykiatrivejlederuddannelsen udbudt af Psykiatrifonden

Psykiatrifondens Psykiatrivejlederuddannelse udbydes i et partnerskab med Københavns Professionshøjskole, der står for det indeholdte diplommodul, der indgår i uddannelsen. Kompetencefonden kan støtte med 80 procent af udgiften til det indeholdte modul ”Sindslidende”. Modulet er fastsat til 9.000 kr. Der vil således kunne opnås tilskud på 7.200 kr. Der kan ikke søges om udgiften til hele uddannelsen.

Husk at DS’ Karrieretelefon også kan besvare spørgsmål om kompetencefondene. Den har åben for telefoniske medlemshenvendelser hver mandag kl. 15.00 – 18.00 på telefon 33 93 30 00.