Nyheder

Guiden: Styrk din trivsel

Du er aldrig alene ansvarlig for din stress, men hvis din arbejdsglæde og -evne er for nedadgående, og du begynder at vrisse ad dine kolleger, er det en god idé at gøre noget aktivt ved din situation, påpeger stressekspert Marie Kingston.

22.06.2020

Guiden: Sådan genkender du alvorlig stress

Betragt symptomer på stress som advarselssignaler, der fortæller dig om en ubalance mellem de krav, du oplever, der bliver stillet til dig, og de ressourcer, du oplever at have til rådighed. Her er en række råd om, hvordan du forebygger og håndterer stress.

22.06.2020

9 metoder til sparring

Størst succes med kollegial sparring får du ved at prøve forskellige metoder og skifte mellem dem. Styrkespotning er især populær blandt socialrådgivere, fordi metoden har fokus på, hvad du gør godt, også selv om borgerne nogle gange er tunge, og du skal lede med lup efter succeserne.

27.10.2016

Guide: Sådan får du mere og bedre sparring

Find dig en fast sparringsmakker og sæt tid af i kalenderen til sparring, opfordrer udviklingskonsulent Charlotte Dalsgaard, som har specialiseret sig i sparring.

27.10.2016

Vi behøver ikke længere stjæle tid til sparring

Socialrådgiverne i Jobcenter Jammerbugt arbejder i selvstyrende grupper og har fået sat kollegial sparring i system. Det er krævende, men gevinsterne står i kø: Større sammenhold, bedre arbejdsmiljø og en udviklende arbejdsplads, som forhåbentlig også er attraktiv for kommende kolleger

27.10.2016

Guide: Styrk din praksis med faglig sparring

Socialrådgivere kan bruge kollegial sparring som redskab til både at styrke deres faglighed og arbejdsmiljø. Vi bringer en række tip til, hvordan du får mest muligt ud af kollegial sparring.

20.10.2016