Nyheder

DS’ og KLs anbefalinger til introduktions- og mentorordninger

DS har sammen med Kommunernes Landsforening over en årrække arbejdet med udvikling af introduktions- og mentorforløb, og nu ligger de seneste anbefalinger klar. De kan også bruges på arbejdspladser, der ikke er kommunale.

06.03.2024

Få helt nye redskaber til onboarding af nyuddannede socialrådgivere

Mange socialrådgiverarbejdspladser oplever udfordringer med at rekruttere og fastholde den nye generation af medarbejdere. Kommunernes Landsforening og Dansk Socialrådgiverforening inviterer til gratis webinar 12. maj 2023 for at dele de gode erfaringerne fra et projekt om en bedre start til nyuddannede socialrådgivere.

08.03.2023

Nu kan du blive underviser på MED-grunduddannelsen

PUF (Parternes Uddannelsesfællesskab) søger nye MED-undervisere til at varetage undervisning af medlemmer af MED-udvalg i regioner og kommuner. Der er ansøgningsfrist 24. november 2022..

10.11.2022

Tilmeld dig webinar om DS’ kompetencefonde

Ansøgninger til DS' kompetencefonde er en vigtig opgave for dig som TR. Derfor udbyder vi dette spændende webinar, hvor du bliver klædt på til opgaven.

07.09.2022

Send dine kollegaer på sommerferie med en sommerhilsen

Sommerferien er en velfortjent pause for os alle, hvor vi kan benytte anledningen til at ønske hinanden en god ferie og minde om, at vi kan takke fagforeningsfællesskabet for, at vi har mulighed for at holde så lang en sommerferie.

15.06.2022

Nyhedsbrevet A4 efterlyser arbejdsmiljørepræsentanter til interviews

Nyhedsbrevet A4 Arbejdsmiljø vil gerne præsentere arbejdsmiljørepræsentanternes vigtige arbejde for sine læsere.

06.04.2022

Aktuelt overbygningskursus: Hvordan styrker vi klubben med greb fra adfærdspsykologi

Hvis du har afsluttet TR-grunduddannelsen, kan du tilmelde dig dette spændende kursus, hvor vi skal arbejde med hvordan, vi kan få flere kollegaer med i klubfælleskabet ved at bruge greb fra adfærdspsykologi.

02.03.2022

Skal jeres klubvedtægter tilpasses de nye ændringer i standardvedtægter for klubber?

Standardvedtægter for klubber blev revideret i forbindelse med repræsentantskabet i 2020. Hvis din klub har egne vedtægter, skal de tilpasses i forhold til ændringerne.

26.01.2022

Tilmeld dig TR-konference 2022 for alle TR og TR-suppleanter!

21.-22. marts 2022 samler vi alle TR og TR-suppleanter i Dansk Socialrådgiverforening på tværs af landet til et brag af en konference! Vi skal fokusere på, hvordan vi får flere nyuddannede socialrådgivere til at være med i DS.

03.11.2021

Tilmeld dig webinar om DS’ kompetencefonde på det kommunale og regionale område

Ansøgninger til DS' kompetencefonde er en vigtig opgave for dig som TR. På dette webinar bliver du styrket i din rolle som TR i forbindelse med ansøgning til de kommunale og regionale kompetencefonde.

03.11.2021