Nyheder

1. maj og FH-merchandise

1. maj fejrer Region Øst kampdagen på socialrådgiveruddannelsen på Frederiksberg, hvor vi byder på morgenmad, musik, ansigtsmaling, taler og masser af fællesskabsdannende kampgejst. Hos FH kan I bestille plakater og merchandise.

06.04.2022

Stort skulderklap for nødvendig kamp for medindflydelse

REGIONSLEDER: Skulderklap til socialrådgivere i Gribskov viser, at mange medlemmer forstår vigtigheden og mulighederne ved et velfungerende MED-samarbejde. Et samarbejde, der kræver gensidig respekt og stor tålmodighed.

02.05.2019

Nu river man boliger ned for at undgå udsatte

REGIONSLEDER: Lad os insistere på, at kommunerne og Folketinget i fællesskab sikrer et stærkere socialt sikkerhedsnet og skaber positive incitamenter for et blandet boligmarked, der styrker Danmarks sammenhængskraft – også på tværs af landsdele.

19.11.2018

Flere bliver socialrådgivere – det forpligter

REGIONSLEDER: Optaget på socialrådgiveruddannelsen er steget markant de senere år. Udsigten til de mange kommende socialrådgivere giver os flere privilegier både som fagfæller og fagforening.

23.11.2017

Hvordan håndterer vi fejl?

Når kommune efter kommune hænges ud for store mængder fejl i sagsbehandlingen, er det værd at tage et kig på, om de formelle juridiske krav står mål med den socialfaglige indsats, som kommunerne først og fremmest er sat i verden for.

17.08.2017

Regionsbestyrelserne fortjener din opmærksomhed

Regionsbestyrelserne i både Nord, Syd og Øst har stor betydning – indirekte for DS’ overordnede retning og direkte for DS’ aktiviteter i dit nærområde. De fortjener din opmærksomhed, men har selv et ansvar for at profilere sig.

09.02.2017