Nyheder

Inspirationsmøder om forebyggelse af krænkende handlinger

Arbejdstilsynet holder fem gratis inspirationsmøder om forebyggelse af seksuel chikane og andre krænkende handlinger. Det sker fra juni til oktober over hele landet.

15.06.2022

Temaet ’Mere fag og arbejdsglæde’ vækker genklang

Ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter tager godt imod Dansk Socialrådgiverforenings materialer med temaet ’Mere fag og arbejdsglæde’, viser ny undersøgelse.

15.06.2022

Regionale arbejdspladser kan få ekspertrådgivning om psykisk arbejdsmiljø

Forhandlingsfællesskabet og Danske Regioner har genstartet overenskomstaftalen, der giver regionale arbejdspladser mulighed for at søge om forskningsbaseret rådgivning om fire forskellige emner.

15.06.2022

Socialrådgiverne er syge 11 dage om året

I 2020 var socialrådgivernes sygefravær lavt på grund af restriktionerne under coronapandemien. I 2021 er det gennemsnitlige fravær steget. Se hvordan sygefraværet er i din kommune/region.

15.06.2022

Arbejdsmiljøpulje er nu også åben for små offentlige arbejdspladser

Arbejdsmiljøpuljen, som hidtil har været forbeholdt små private virksomheder, er nu også åben for ansøgninger fra små offentlige arbejdspladser med max. 50 ansatte.

13.06.2022

Arbejdsmiljøværksted for arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter

DS udbyder tre regionale temadage for TR og AMiR fra samme arbejdsplads, der har brug for et fælles pitstop, hvor I kan holde ind og tanke op med nye ideer og koordinere jeres indsatser.

11.05.2022

Trivsel, motivation og barrierer i undervisningsverdenen

BFA’s nyeste redskab til undervisningsområdet handler om trivsel og motivation, som spiller en central rolle i at tiltrække og fastholde dygtige og engagerede medarbejdere og ledere på uddannelsesinstitutionerne.

11.05.2022

Mere fag og arbejdsglæde – få inspiration til mere trivsel og kollegaskab

DS har udgivet en materialesamling med inspiration til metoder og redskaber, som trio’en kan bruge på arbejdspladsen. Løsningskatalog nr. 5 handler om ’Mere trivsel og kollegaskab’.

11.05.2022

Nye regler for skærmarbejde, når man arbejder hjemmefra

De nye regler om hjemmearbejde er trådt i kraft 1. maj. Det er især reglerne om skærmarbejde, som er ændret.

11.05.2022

Seks anbefalinger om forebyggelse af seksuel chikane

Skal I i gang med at lave retningslinjer, der kan forebygge seksuel chikane og uønsket seksuel opmærksomhed på jeres arbejdsplads? Der er hjælp at hente i Arbejdsmiljørådets nye anbefalinger.

06.04.2022