Trio efterlyses – få træning i at facilitere processer til at styrke arbejdsfællesskabet

BFA efterlyser en trio eller en arbejdsmiljøgruppe til få træning i at facilitere dialoger og processer om at styrke kontorarbejdspladsens arbejdsfællesskab.

TRIO’en eller arbejdsmiljøgruppen spiller en afgørende rolle i at skabe dialog om arbejdsfællesskabet på arbejdspladsen. BFA Velfærd og Offentlig Administration har udviklet materialer til at styrke arbejdsfællesskabet på arbejdspladsen, og det er trioernes facilitering af disse materialer, som BFA ønsker at styrke.

BFA Velfærd og Offentlig Administration tilbyder fire trioer eller arbejdsmiljøgrupper et gratis træningsrum til at facilitere arbejdspladsens dialoger og processer til at styrke arbejdsfællesskabet. Træningen foregår med Steen Elsborg fra LDI, som er en erfaren facilitator og kapacitet på området, og Mads Kristoffer Lund, der er projektleder på BFA’s indsats om at styrke arbejdsfællesskaberne.

Der vil indgå i alt fire trioer/arbejdsmiljøgrupper fra administrative kontorarbejdspladser i henholdsvis en kommune, en region, i staten og i den finansielle sektor.

Det praktiske

Træningen vil foregå over tre halvdagsmøder i trekantsområdet/Odense kl.12.30 – 16 og på disse datoer:

  • Torsdag 13. oktober
  • Torsdag 15. december
  • Torsdag 23. februar

Imellem de tre halvdagsmøder skal trioen/arbejdsmiljøgruppen facilitere dialoger på arbejdspladsen om arbejdsfællesskabet

Da der er tale om et testforløb er tilbuddet gratis.

Bemærk, at deadline for at søge om at være med er 16. september 2022.

» Læs mere om tilbuddet her