Region Østs TR-aktiviteter i 2019

TR-aktiviteterne i DS Region Øst for resten af 2019 er besluttet. Her kan du se temaer og datoer

  • 24. april, kl. 9.00 – 16-30 afholder vi kursusdag om grafisk faciltiering. Her lærer du ved brug af visuelle teknikker at gøre komplekse budskaber enkle og forståelige. Kurset holdes i Ringsted.
  • 29. april, kl. 9.00 – 16.00 afholder vi kursusdag for nye TR-suppleanter. Her får du et overblik over rollen som suppleant og dine opgaver, inspiration om det gode samarbejde med TR samt viden om forhandlingssystemet og Dansk Socialrådgiverforening. Kurset afholdes i Høje Taastrup.
  • April og maj afholder vi netværksmøder for tillidsfolk i kommuner og regioner. Her lærer du om den nye ferielov og får mulighed for inspiration til TR-arbejdet via erfaringsudveksling med tillidsfolk i nærområdet. Tilmelding sker via din konsulent.
  • 2. og 3. september afholder vi TR-konference, hvor vi dels tager hul på forberedelserne til overenskomstforhandlingerne på det offentlige område i 2021 og dels lærer, hvordan vi styrker vores arbejdsmiljø for mere fag og arbejdsglæde. Konferencen holdes i Greve, og nærmere information om tilmelding følger senere.
  • Oktober og november afholder vi netværksmøder for tillidsfolk i kommuner og regioner. Her følger vi op på TR-konferencens arbejde om arbejdsmiljø og arbejder med at blive stærkere i rollen som bisidder. Endelig bliver der selvfølgelig mulighed for inspiration til TR-arbejdet via erfaringsudveksling med tillidsfolk i nærområdet. Tilmelding sker via din konsulent.
  • 11. november afholder vi atter en kursusdag for nye TR-suppleanter. Her får du et overblik over rollen som suppleant og dine opgaver, inspiration om det gode samarbejde med TR samt viden om forhandlingssystemet og Dansk Socialrådgiverforening. Kurset afholdes i Høje Taastrup. Tilmeldingen kan ske i kalenderen.

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt, for kun sammen er vi stærke.