OK21 i en corona-tid – book et klubmøde og få formanden med

Selv om hverdagen for langt de fleste af os er vendt op og ned med corona-krisen, så skal vi fortsat forberede os til OK21-forhandlingerne. Men pga. Corona-krisen bliver det en digital proces med video-klubmøder, og derfor opfordrer vi jer til at planlægge et klubmøde med jeres medlemmer allerede nu i perioden 11. maj til 19. juni.

På statens område har vi i modsætning til det kommunale og regionale område en tidlig frist, nemlig allerede den 1. september, hvor vi skal melde forslag til OK21-krav ind til vores forhandlingsfællesskab CO10. Det betyder, at processen hvor I og jeres klubber involveres gennem debat, spil og oplæg fra DS skal gennemføres allerede inden sommerferien.

Corona sætter imidlertid en stopper for – i hvert fald lige nu – at vi kan gennemføre fysiske klubmøder, og derfor vil vi gennemføre digitale videoklubmøder. Vi vil derfor bede jer om allerede nu at planlægge et klubmøde i perioden 11. maj til 19. juni. Vi konsulenter i sekretariatet skal nok hjælpe jer med at gøre det til et videomøde – når bare tidspunktet bliver fastlagt – hvis I altså ikke selv allerede har styr på det.

Formand Mads Bilstrup eller næstformand Ditte Brøndum deltager meget gerne i møderne sammen med jeres konsulent, så derfor find et tidspunkt og/eller tag kontakt til konsulenten, så I sammen kan finde ud af, om eller hvornår Mads eller Ditte kan deltage på et digitalt OK21-klubmøde. De vil deltage i så mange som overhoveder muligt.

På møderne skal I have talt om, hvilke krav til overenskomsten som er vigtige for jer på jeres arbejdsplads. Forud for jeres klubmøde vil I få tilsendt materiale, som kan bruges som oplæg til mødet og udgangspunkt for jeres snakke i klubben. I vil desuden blive nærmere orienteret om, hvordan I skal aflevere disse overvejelser, forslag til krav og/eller andre input til os.