Ørnen er landet

Jannie Bertz er netop landet i stolen som DS Region Syds nye næstforkvinde. Her er en lille hilsen fra hende.

Så har jeg sat mig i stolen som næstforkvinde her i Region Syd. Og hold nu op hvor er jeg spændt. I skrivende stund er jeg der, hvor vi alle sammen har været, nemlig de der første par dage/uger, hvor det er dybt frustrerende, at man ikke ved det hele endnu og kan tage fra på alt og bare ved, hvad man skal. Vi ved jo alle sammen, at denne periode, selvom den føles uendelig lang, når man er i den, går hurtigt – man blinker med øjnene, og så har man fuld kalender og mange bolde i luften.

Jeg begynder stille og roligt at få ting i kalenderen såsom 1:1 samtaler med alle medarbejderne, regionsbestyrelsesmøde, FH-møder, 1.maj lige om lidt, OK24 møder ude i klubberne – nogle som Mies sidekick og andre, hvor jeg er flying solo. Og meget andet, så der skal nok blive en masse at rive i. Hvilket er meget godt – jeg trives ikke så godt, hvis jeg keder mig…. spørg bare min familie.

Jeg er enormt beæret over at have fået denne rolle. Tænk at jeg skal være med til at sætte socialrådgiverdagsordener rundt i regionen, fortælle om alle de dygtige kolleger, som hver dag går på arbejde med det formål at hjælpe mennesker i krise og som bliver ved, selvom tiden er knap og arbejdsbyrden stor. Det er vigtigt, at vi får politikere og den almene befolkning til at forstå, hvorfor det er så vigtigt, at vi har nogle ordentlige arbejdsforhold, så vi kan levere den faglige kvalitet, der er nødvendig. Både for vores egen trivsel, men også for borgernes ve og vel.

Mie og jeg er i fuld gang med at lave en arbejdsfordeling, men udover at have fordelt nogle enkelte poster, så mener vi begge, at det, der vil fungere bedst, er, at vi tager tingene hen ad vejen. Dette også fordi vi ikke ønsker at blive to små øer, men derimod at være en samlet enhed, så vi ved hvad hinanden laver og kan sætte ind der, hvor behovet er størst. Så alle bolde, der bliver kastet, bliver grebet, fordelt og handlet på. Så vi sammen kan blive stærke ude på arbejdspladserne.

Jeg glæder mig til at komme ud og møde jer alle sammen og vil gerne rigtig gerne komme til en kop kaffe, et klubarrangement, en frokost, en gåtur eller hvad end I måtte have af ideer.

I den perfekte verden havde vi øjne og ører alle steder, men sådan er det desværre ikke… og det lyder i øvrigt også lidt uhyggeligt. Så vi er virkelig afhængige af, at I fortæller os, hvordan verden ser ud fra hvor I står. Så skriv eller ring til os, vi er her for jer.

Jeg ser frem til at komme rigtigt i gang og jeg tror på, at vi vil få et godt samarbejde på tværs af menige medlemmer, studerende, TR/FTR’er, konsulenter og de politisk valgte i vores skønne fagforening. Det vil jeg i hvert fald gøre mit til, at vi får.

Vi ses derude – måske et sted til 1.maj?

De bedste hilsner
Jannie Bertz
Nyvalgt næstforkvinde i DS Region Syd