Ny TR-uddannelse til de statslige TR’ere

Vi ændrer uddannelsen, så der fremover er to helt identiske forløb om året. Vi vil fortsat undervise i de vigtige temaer, der undervises i i dag – men fremover vil der være mere fokus på TRs muligheder for indflydelse, nye perspektiver på forhandling, involvering af medlemmer og klub samt TRs lederskab.

DS har lavet om på sin TR-uddannelse på det kommunale og regionale område. Det sker i lige forlængelse af DS strategi om at være den organiserende fagforening, der arbejder for at skabe stærke fællesskaber, som kan skabe forandringer og mere arbejdsglæde på de lokale arbejdspladser.

Det betyder, at vi selvfølgelig også laver om på TR-uddannelsen på det statslige område. Vi ændrer uddannelsen, så der fremover er to helt identiske forløb om året. Vi vil fortsat undervise i de vigtige temaer, der undervises i i dag – men fremover vil der være mere fokus på TRs muligheder for indflydelse, nye perspektiver på forhandling, involvering af medlemmer og klub samt TRs lederskab.

Hvert kursus er på tre dage. Når man har gennemført grundmodulet, kan men deltage i de øvrige kurser i for eksempel forhandling helt som det tidligere har været muligt.

Vi har det første kursusforløb i slutningen af februar og glæder os til at prøve det nye koncept sammen med jer. Dette kursus er allerede fyldt op, men vi åbner for tilmelding til efterårets kursus i løbet af foråret 2019.