Netværksforløb med fokus på stor arbejdsmængde og tidspres

Har I fokus på stor arbejdsmængde og tidspres i TRIO, MED-udvalget eller arbejdsmiljøgruppe?

I en hverdag, hvor dokumentation fylder meget, sagsstammerne er store, lovgivningen ofte ændres, og kompleksiteten i problemstillingerne er stigende, kan det psykiske arbejdsmiljø komme under pres. Det er ikke noget, der kan løses med et snuptag, men man kan starte med at styrke samarbejdet i TRIO/MED og dele erfaringer om mulige veje til håndtering og forebyggelse.

I SPARK er der hjælp at hente, da SPARK starter et netværksforløb med fokus på stor arbejdsmængde og tidspres målrettet kommunale jobcentres og familieafdelingers TRIO, MED-udvalg og arbejdsmiljøgrupper.

Arbejdet i netværksforløbet vil tage udgangspunkt i jeres egen hverdag og praksis, og I byder selv ind med, hvad I gerne vil sætte fokus på. I vil blandt andet få mulighed for at styrke jeres samarbejde i TRIO/MED eller arbejdsmiljøgruppen og for at gå i dybden med problemstillinger om stor arbejdsmængde og tidspres.

I skal tilmelde jer samlet som TRIO/MED-udvalg eller arbejdsmiljøgruppe, og I må max være fem personer fra en arbejdsplads.

Første netværksrække bliver holdt den 15. september 2022, den 24. november 2022, den 28. februar 2023 og den 9. maj 2023. Alle møder bliver holdt kl. 10-13. Det er gratis at deltage, dog ydes ikke frikøb, og møderne bliver holdt i København i HK-huset, Weidekampsgade 8, København S (i 2022) og i KL-huset, Weidekampsgade 10, København  S (i 2023).

» Læs mere om netværksforløbet her.
» Ansøgning kan ske her. Ansøgningsfristen er den 8.juni 2022.