Hvilke aftaler har du med dine TR-kollegaer og dine medlemmer i 2022?

Læs regionsformand Mie Vode Molls leder til nyhedsbrevet sendt ud til alle tillidsvalgte i Region Syd den 26. januar 2022.

I mange klubber er I i fuld gang med – eller er måske allerede færdige med – jeres lokale planer for 2022.

Måske er bestyrelsesmøderne med de øvrige tillidsvalgte, eller andre former for møder med dine TR- og AMiR-kollegaer kommet i kalenderen?

Måske er du i gang med at planlægge frokostmøder og/eller fyraftensmøder for medlemmerne i dit TR-område?

Måske er du sammen med andre tillidsvalgte og medlemmer i gang med at planlægge fælles aktiviteter på tværs af TR-områder?

Uanset hvor langt du og kollegaerne er nået med planerne, så sig til, hvis konsulenterne og/eller jeg kan bidrage med noget!

Konsulenterne og jeg kan eksempelvis komme med til bestyrelsesmøder, frokostmøder, fyraftensmøder, klubaktiviteter og generalforsamlinger. Tag en snak med os om, hvad der kunne være relevant for jer.

Vi kommer således rigtig gerne ud til jer lokalt, men vi håber også, at du som tillidsvalgt vil deltage – og opfordre medlemmerne til at deltage – i de aktiviteter, som vi planlægger i DS Region Syd. Måske kan I gøre det til en lokal aktivitet ved at tage afsted sammen?

Næste fyraftensmøde er et foredrag med Lars Mogensen om ”Konflikthåndtering og kommunikation i praksis”. Fyraftensmødet afholdes den 14. marts kl. 18-21 på Scandic i Kolding. Tilmeldingen er åben.

I maj har vi inviteret Arbejdsmiljømedicinsk Klinik fra OUH til at fortælle om socialrådgivernes arbejdsmiljøbelastninger, om forebyggelse, om tilbagevenden og meget mere. Vi tror det bliver super godt og afholder derfor to ens fyraftensmøder. Et på UC Syd i Aabenraa den 9. maj kl. 16-18 og et på UCL i Vejle den 10. maj kl. 16-18. Tilmeldingen åbner om en måneds tid.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er vi gået i gang med at planlægge et brag af en generalforsamling i DS Region Syd den 7.oktober. Du kan roligt sætte et kryds i din og kollegaernes kalender allerede nu!

Mie Vode Moll
Regionsformand
Dansk Socialrådgiverforening Region Syd