Lønforhandlinger, julehilsner og meget andet godt!

Læs regionformand Mie Vode Molls leder til nyhedsbrevet sendt ud til alle tillidsvalgte i Region Syd den 3. november 2021.

I har som tillidsvalgte meget at se til i denne tid. Fra konsulenterne hører jeg, at mange af jer har lønforhandlinger i kalenderen. Fra Maiken hører jeg, at mange er ved at planlægge årets julehilsen og/eller gave til kollegaerne. Dejlige ting hver for sig, men sammen – og oveni i alle de andre opgaver, I løser, kan det være hårdt arbejde.

Nogle af jer trækker på jeres erfaringer eller viden fra TR-uddannelse, andre på klubbestyrelsesmedlemmer eller medlemmer, andre på konsulenterne… det er så vigtigt, at vi hjælper hinanden og derigennem passer godt på hinanden!

I dette nyhedsbrev vil jeg komme med et lille fif, som måske kan lette nogle af arbejdsopgaverne: Inde på DS’ hjemmeside kan du under Værktøjer og inspiration til anledninger til rekruttering finde nogle værktøjer, som forhåbentligt kan lette dine opgaver eller inspirere dig i dit TR-arbejde.

Under afsnittet ”Den årlige lønforhandling” finder du eksempler på mails, der kan sendes ud til medlemmer og ikke-medlemmer i forbindelse med den årlige lønforhandling. Under ”Årets gang” finder du en skabelon til et julekort. Du kan også finde en dialogguide til samtalen om den første lønindplacering, velkomstmails til nye kollegaer, inspiration til samtalen med medlemmet, der melder sig ud, gækkebreve og meget mere.

Jeg håber, du kan finde noget, som du kan bruge!

Vi ses til mere gensidig inspiration ved TR-møderne i november.

 

Mie Vode Moll
Regionsformand
Dansk Socialrådgiverforening Region Syd