Leder – Region Nord

Læs regionformand Trine Quists leder til nyhedsbrevet sendt ud til alle kommunalt og regionalt ansatte tillidsvalgte i Region Nord den 28. august 2019.

Kære TR og AMiR,

Så er sommerferien slut for langt de fleste af os, og hverdagen er så småt ved at indfinde sig igen. Jeg håber, at I alle har haft en rigtig dejlig sommer og er vendt tilbage på arbejde med fornyet energi og virkelyst.

Efteråret byder med garanti på masser af opgaver for os alle – både planlagte og uforudsete.

Af de planlagte ser jeg personligt meget frem til, at vi kan lancere vores arbejdsmiljø-kampagne, som er en udløber af den arbejdsmiljøresolution, som Repræsentantskabet vedtog i november sidste år. Vi forventer at kunne præsentere denne på vores lokale TR- og AMiR konference i Region Nord, som løber af stablen  1.oktober 2019 i Aarhus. Hvis I ikke allerede har meldt jer til, så skynd jer. Det endelige program følger snarest muligt.

I vinter og foråret har jeg været rundt til rigtig mange klubmøder, medlemsarrangementer og generalforsamlinger, og det har været rigtig dejligt at komme ud og hilse på jer!

Jeg har allerede en del aftaler om besøg i løbet af efteråret, men der er stadig plads i kalenderen – så hvis jeg ikke har været ude i jeres klub endnu, så kommer jeg meget gerne på besøg. Ring eller skriv til mig, så finder vi ud af noget.

Jeg glæder mig til vi ses derude!

Trine Quist
Regionsformand