Leder – Region Nord

Læs regionsformand Trine Quists leder til nyhedsbrevet sendt ud til alle tillidsvalgte i Region Nord den 25. august 2021.

Kære TR, TR-suppleant og AMiR

Jeg håber, at I alle har nydt sommeren og har haft en dejlig sommerferie.

I Dansk Socialrådgiverforening, Region Nord er vi for første gang i næsten et år tilbage til en hverdag, hvor vi kan møde ind på vores kontorer – sammen. Vi kan endelig være sammen alle ansatte og holde fysiske møder. Det er vi meget glade for, og det betyder rigtig meget i det daglige arbejde, at vi nu ses ansigt til ansigt.

Samtidig betyder det jo også, at vi igen kommer ud til møder og arrangementer rundt om i Region Nord. Og, som jeg skrev i nyhedsbrevet før sommerferien, så håber jeg, at I vil invitere mig ud i klubberne igen. Det kan for eksempel være til jeres generalforsamling eller til et fyraftensmøde.

Jeg vil meget gerne ud til jer og høre om, hvad der optager jer lokalt, og omvendt vil I måske gerne høre noget om et bestemt tema eller område, som Dansk Socialrådgiverforening arbejder med. Tøv ikke med at kontakte mig, så kan vi tage en snak om, hvad I i jeres klub kunne tænke jer, at et besøg fra mig skulle indeholde.

Jeg glæder mig til at se jer.

Trine Quist
Regionsformand