Leder – Region Nord

Mads Bilstrup, Formand for Region Nord

Foto: Kristian Sønderstrup-Granquist

Kære tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter

Dette er så min sidste Regionformandsleder – fremover vil jeg udfolde mig på bagsiden af fagbladet, hvor I så kan læse mine faglige opråb og budskaber.

Jeg overtager officielt formandskabet for DS lørdag d.24. november, som er 2. dagen af Repræsentantskabsmødet. På REP siger vi som afslutning farvel til afgående personer og velkommen til de nye. Så mandag d. 26. november møder jeg ind i Toldbodgade, og herefter vil mine arbejdsdage tage udgangspunkt i og fra København.

TAK for en rigtig god generalforsamling d. 5. oktober. Det var fantastisk at være vært for 320 fremmødte deltagere, og selv om beretningsdebatten ikke blev særlig omfattende, så var det rart at mærke entusiasmen og engagementet fra alle. Vi fik valgt en ny Regionsbestyrelse med nogle nye navne, som alle lover godt for et godt bestyrelsesarbejde i Region Nord de kommende2 år. Samtidig fik vi valgt 30 delegerede til Repræsentantskabet, som alle vil være med til at skabe gode diskussioner og debatter d. 23. og 24. november på Centralværkstedet i Århus. Velkommen til jer alle og tak for at I stillede op til den politiske ledelse af DS.

Også velkommen og tillykke til nyvalgte Regionsformand Trine Quist. Det er en formand, der kender både Region Nord og DS godt, efter mange år som FTR i Århus kommune og efter 3 perioder som HB-medlem. Med Trine er holdet sat i Region Nord, og det lover kun godt. Så tag godt imod både Trine og Regionsbestyrelse, når de starter deres arbejde i slutningen af november måned.

Afslutningsvis vil jeg sige tak for et super godt samarbejde gennem de sidste 8 år. Det har været en lærings- og udviklingsproces for mig, og I har alle været super gode sparringspartnere, uanset hvilken udfordring eller problem, vi sammen har stået overfor. Og samtidig er jeg alle steder blevet mødt med samarbejdsvilje og godt humør. Så mange tak til jer alle – det har været fantastisk.