Leder – Region Nord

Læs regionformand Trine Quists leder til nyhedsbrevet sendt ud til alle kommunalt og regionalt ansatte tillidsvalgte i Region Nord den 19. december 2018.

Kære TR, TR-suppleant og AMiR

Vi nærmer os med hastige skridt julen og afslutningen på 2018. I den forbindelse skal der lyde en kæmpestor tak til alle jer for den store indsats, I har ydet for jeres kollegaer og for vores fællesskab i året, der snart er gået.

Jeg ved, at udfordringerne er mange, og at 2018 ikke har været nogen undtagelse, men I skal også vide, at det arbejde, I lægger for dagen, er en vigtig grundsten i vores organisation og gør en kæmpe forskel for jeres kollegaer hver dag!

2019 kommer med sikkerhed også til at byde på udfordringer, men også på mange spændende nye tiltag.

Den nye TR-uddannelse går i luften til januar, og vi håber, at I vil tage godt imod den og kan omsætte og bruge den nye forbedrede udgave i jeres daglige virke.

Vi starter også op med lokale uddannelsesdage for TR-suppleanter, som vi håber kan hjælpe til at styrke jer i jeres rolle og forhåbentlig også kan skabe noget netværk på tværs af arbejdspladser.

Begge dele kan I læse mere om på hjemmesidens sektion for tillidsvalgte.

Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) har udnævnt 2019 til at være arbejdsmiljørepræsentanternes år. Det betyder, at der kommer til at foregå flere aktiviteter for AMiR, både landsdækkende og lokalt, arrangeret af FH. Vi håber, at dette kan medvirke til at styrke AMiR – og være med til at sætte endnu mere spot på vigtigheden af et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle.

Rigtig glædelig jul og godt nytår – vi ses i 2019

Trine Quist
Regionsformand