Leder – Region Nord

Læs regionsformand Trine Quists leder til nyhedsbrevet sendt ud til alle tillidsvalgte i Region Nord den 19. maj 2021.

Kære TR, TR-suppleant og AMiR

Lige så stille lukker Danmark op igen, og dermed vender flere og flere socialrådgivere tilbage til deres arbejdspladser.

Nogen har været der hele tiden, andre har været væk i mange måneder. Fælles for os alle er, at vi nu igen skal vænne os til en ny og anderledes hverdag. Vi skal igen være sammen som kollegaer og have mange borgere til fysiske møder. Det lyder måske ikke som noget specielt, men verden har forandret sig, og det har vi mennesker også. Så det kan kræve tilvænning, hensyntagen og tålmodighed igen at finde sammen på arbejdspladsen. At finde tilbage til samarbejdet, rutinerne eller de helt nye arbejdsgange.

I DS Region Nord er vi meget optagede af, hvordan vi kan hjælpe og understøtte vores medlemmer bedst muligt i denne overgang. Derfor vil vi have dette som et særligt fokus i de næste mange måneder.

D. 2. juni 2021 kl. 12.30 – 15.30 holder vi et stort online TR-netværksmøde (også for suppleanter), hvor tilbagevenden til arbejdspladserne er temaet. I skulle gerne allerede have fået invitationen. Vi holder dette netværksmøde for alle TR og suppleanter i Region Nord samlet, da vi vurderer at temaet er vigtigt og aktuelt for alle pt.

Arbejdsmiljørepræsentanterne får nogle andre tilbud, bl.a. ”Styrk din handlekraft som AMiR” d. 15. og 16. juni 2021, hvor temaet også kan tages op.

Desuden afholder regionsbestyrelsen et online medlemsarrangement d. 18. august 2021 om samme tema. Dette er ikke annonceret endnu, men hold øje med efterårets arrangementskalender og med jeres indbakke.

Jeg hører gerne fra jer, hvis I har særlige ønsker eller behov for støtte på jeres arbejdsplads. Så kan vi sammen drøfte, hvordan I bedst bliver understøttet.

Pas god på hinanden derude!

Trine Quist
Regionsformand