Leder – Region Nord

Læs regionsformand Trine Quists leder til nyhedsbrevet sendt ud til alle tillidsvalgte i Region Nord den 8. december 2021.

Kære AMR, TR og TR-suppleant

Nu lakker 2021 mod enden og da dette er årets sidste nyhedsbrev, vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke jer alle for indsatsen i det forgangne år.

I gør hver dag en kæmpe forskel for jeres kollegaer ude på arbejdspladserne, og I gør et virkeligt stort stykke arbejde for sammenhængen i vores fælles organisation, Dansk Socialrådgiverforening.

2021 har igen været et år præget af samfundssituationen og diverse nedlukninger og genåbninger, både lokalt og nationalt. Det er en samfundsorden, vi efterhånden har vænnet os til, men alligevel påvirker det vores hverdag og arbejdsliv. Tak fordi I igennem hele året har været der og har hjulpet jeres kollegaer og arbejdspladser igennem alle disse forandringer samtidig med, at I har tacklet alle de andre opgaver og udfordringer på jeres bord. Det er super godt gået! Som tak for indsatsen har DS Region Nord en lille julegave til alle TR og AMiR, som I kan få hos jeres konsulent. (Hvis du er TR i staten, vil gaven blive sendt fra Toldbodgade).

Inden længe skriver vi 2022, og hvis der er noget, de sidste par år har lært os, så er det, at vi ikke kan regne med eller forudsige ret meget. Så hvordan det kommende år kommer til at forløbe, er svært at spå om.

Men en ting er sikkert: det sociale arbejde skal stadig udføres, uanset hvordan verden vender. Og ved årsskiftet tiltræder de nye by- og regionsråd, hvilket mange steder også vil kunne komme til at mærkes på jeres daglige arbejde. Nye lokalpolitikere betyder ofte nye dagsordner og med tiden også nye prioriteringer. Mange synes, at det er bøvlet og irriterende, men det kan omvendt også være en gylden mulighed for at præge dagsordnerne på ens arbejdsfelt. Som regionsformand står jeg klar med hjælp og sparring, hvis I på jeres arbejdsplads eller arbejdsområde gerne vil have de nye (og gamle) lokalpolitikere i tale. Eller bare er nysgerrige på, hvordan andre har grebet det an, når de gerne ville gøre politikerne opmærksomme på udfordringer eller muligheder på deres arbejdsområde.

Uanset hvad der fylder hos jer, og hvad der kommer til at optage jer i 2022, så vil jeg fortsat meget gerne komme på besøg i klubberne. Det er jer, der bestemmer anledning og dagsorden, bare ring eller skriv, så laver vi en aftale!

Jeg håber at se rigtig mange af jer rundt omkring i Region Nord i det kommende år.

Rigtig glædelig jul og godt nytår alle sammen

Trine Quist
Regionsformand