Kandidater i socialt arbejde

Forhandlingerne om overgang til ny pensionsprocent for kommunalt ansatte kandidater i socialt arbejde er i fuld gang. Er der en kollega, som er kandidat i socialt arbejde og som vi ikke har fået fat i, så tag endelig fat i jeres regionskonsulent.

Forhandlingerne om overgang til ny pensionsprocent for kommunalt ansatte kandidater i socialt arbejde er i fuld gang, og de er gået super godt indtil videre. Langt størstedelen er nemlig overført til en højere pensionsprocent uden modregning.

Skulle der vise sig at være en kandidat i socialt arbejde, som allerede var ansat før 1. april, og som vi ikke har været opmærksomme på, så skynd dig at gøre din regionskonsulent opmærksom her på.

Husk også, at kandidater i socialt arbejde, som ansættes – eller modtager sit kandidatbevis – efter 1. april 2019, indplaceres på den høje pensionsprocent helt automatisk og uden modregning.

Læs eventuelt mere om overgangen for kandidater i socialt arbejde i materialet, der blev udsendt i januar 2019: Baggrundsmateriale om OK18 – kandidater i socialt arbejde