Hvad får du og dine kollegaer ud af at være medlem af DS?

Næstforkvinde Jannie Bertz, vil rigtig gerne komme ud til dig og snakke med dine kollegaer – både medlemmer og ikke-medlemmer – med fokus på at gøre alle klogere på værdien af at være medlem af DS.

Der er ingen tvivl om, at mange af vores kollegaer, som ikke er medlem af Dansk Socialrådgiverforening, ikke ved, hvad man egentlig får ud af være medlem af DS. Men fra diverse klubbesøg ved jeg også, at mange medlemmer heller ikke kender den fulde værdi af medlemskabet. Personligt har jeg selv tidligere ikke været helt bevist om f.eks. de kontante fordele, vi har.

Vi skal selvfølgelig kende værdien af vores medlemskab, og samtidig skal vi også gerne have flere med i vores faglige fællesskab! Derfor vil jeg rigtig gerne komme ud til dig, og snakke med dine kollegaer – både medlemmer og ikke-medlemmer – med fokus på at gøre alle klogere på værdien af at være medlem af Dansk Socialrådgiverforening.

Jeg kan selvfølgelig tilpasse mit oplæg og dialog ud fra, hvad der er mest relevant lige præcis hos jer! Om det er større viden om overenskomstens betydning for vores løn og arbejdsvilkår, kontante fordele, forskellen på DS og de gule fagforretninger, eller hvad I lige er optaget af. Der er heldigvis mange fordele at tale om!

Tag endelig fat i mig, hvis jeg skal besøge dig og dine kollegaer, eller hvis du bare gerne vil høre mere.

Med venlig hilsen

Jannie Bertz
Næstforkvinde i DS Region Syd