Husk tilbud til opsagte kollegaer

FTFa har udviklet et nyt tilbud for opsagte medlemmer, hvor de bliver rådgivet med udgangspunkt i deres aktuelle situation. De får konkrete anbefalinger til jobsøgningen og får lagt en personlig plan for opsigelsesperioden. Målet er, at medlemmet kommer hurtigere i job.

Når et medlem henvender sig til FTFa, bliver medlemmet kontaktet inden for 24 timer af en job- og karrierecoach fra FTFa og får en karrieresamtale. Dette gælder, uanset om man er medlem af FTFa eller ej. I samtalen er der fokus på medlemmets behov og situation, og coachen afdækker sammen med medlemmet, hvad der skal til for, at medlemmet kommer videre i nyt job.

For at det lykkes, skal medlemmet vide, at FTFa har dette tilbud. Som tillidsrepræsentant er du ofte blandt de første, der ved, hvis en af dine kolleger er stoppet i en stilling. Med FTFa’s tilbud til opsagte kan du tidligt i forløbet give din kollega endnu et stærkt kort på hånden i en tid, der for mange kan opleves som svær, frustrerende eller stressende. Så fortæl gerne dine kolleger om tilbuddet og del linket www.ftfa.dk/opsagt med din kollega, som så vil blive kontaktet af FTFa.