Hilsen fra regionsformanden

På grund af det stigende antal corona-smittede i disse uger, vil vi gerne være ekstra forsigtige. Derfor denne opfordring til alle om at deltage i vores generalforsamling hjemmefra via computeren.

Kære TR, suppleanter og AMiR.

Vi håber at se rigtig mange af jer og jeres kolleger til DS Region Syds generalforsamlingen i morgen, den 2. oktober.

Vi vil nemlig have flest muligt til at deltage virtuelt i generalforsamlingen i stedet for at være med til det fysiske møde.

Baggrunden for vores opfordring er et ønske om at udvise forsigtighed med hensyn til corona-smitte. Vi har naturligvis planlagt vores generalforsamling med sund fornuft og efter alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Men på grund af det stigende antal corona-smittede i disse uger vil vi gerne være ekstra forsigtige. Derfor denne opfordring til alle om at deltage i vores generalforsamling hjemmefra via computeren. På den måde kan flest muligt være med, for eksempel hvis man er i en forhøjet risikogruppe eller har nær familie, der er det.

Vi skal understrege, at du har de samme rettigheder, som du ellers ville have til at tale, stemme, at stille op til Repræsentantskabet og regionsbestyrelsen, uanset om du deltager virtuelt eller fysisk

Rent praktisk vil det fungere sådan, at du senest på dagen for generalforsamlingen vil modtage en mail med et link og instruktioner til, hvordan du logger på. Så husk at tjekke den mail du brugte, da du tilmeldte dig.

Vi skal oplyse om, at det fortsat er muligt at deltage fysisk i generalforsamlingen. Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed, vil vi bede dig sende en mail til Maiken Riber på mr@socialraadgiverne.dk. Du skriver også til Maiken, hvis du ikke har fået dig tilmeldt endnu.

» Link til generalforsamlingsmaterialer

De bedste hilsner fra

Anne Jørgensen
Regionsformand