Faglig viden og debat

Indholdstype

Kategori

Temamøde om psykisk arbejdsmiljø

Hvordan får vi mere indflydelse? BFA inviterer trioen til halvdags temamøder om ’Indflydelse, udvikling og fællesskaber’ fem steder i landet i oktober/november.

26.06.2024

Styrk din handlekraft som arbejdsmiljørepræsentant

Få ideer, tips og råd til samarbejdet om arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, hvordan du kan udfylde rollen som arbejdsmiljørepræsentant og få mere indflydelse.

26.06.2024

Det bliver en fest!

- med fagligt fællesskab, lækker mad og lidt til eftertanke… Sæt kryds ved 4. oktober!

26.06.2024

Stor TR-undersøgelse til august

I august vil alle tillidsvalgte i DS modtage et spørgeskema udsendt af Epinion i forbindelse med en omfattende TR-undersøgelse, som DS står bag sammen med FH og KU.

26.06.2024

Nye regler om arbejdstidsregistrering

1. juli træder nye regler i kraft om registrering af arbejdstid. Få en kort introduktion her.

26.06.2024

Hvad får du og dine kollegaer ud af at være medlem af DS?

Næstforkvinde Jannie Bertz, vil rigtig gerne komme ud til dig og snakke med dine kollegaer – både medlemmer og ikke-medlemmer – med fokus på at gøre alle klogere på værdien af at være medlem af DS.

26.06.2024

Vi ønsker dig en rigtig god sommer!

Inden ferien starter, vil vi gerne sige TAK til dig for det store og vigtige arbejde, du hver dag udfører til gavn for medlemmer af Dansk Socialrådgiverforening. Din indsats er afgørende!

26.06.2024

MIT ARGUMENT: Lighed i sundhed skal også gælde stofbrugere

Af Ida Friis Christoffersen, næstforperson, Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende (SDS)

25.06.2024

Sporskifte: ”Min erfaring med udsatte voksne gør mig til en stærkere rådgiver for børn”

Steeff Hansen læste til socialrådgiver for at gøre en forskel for børn og unge. Men han valgte at begynde sit arbejdsliv på voksenområdet for at blive bedre i stand til at forstå forældrene til de udsatte børn og unge, han skal hjælpe.

25.06.2024

Guiden: Sådan skriver du et godt debatindlæg

Som socialrådgiver har du en særlig mulighed for at bidrage til den offentlige debat. Du har en unik viden om socialområdet og ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer, og det er dig, der hver dag skal agere efter lovgivningen. Med andre ord: Du har en særlig ekspertviden, der kan kvalificere den offentlige debat og politikernes grundlag for at træffe kloge beslutninger. Her får du en række gode råd til, hvordan du skriver et debatindlæg.

25.06.2024

”Mit sporskifte var længe undervejs”

Der ligger ikke en bevidst plan bag, at Stinna Søberg Daoud Nielsen har bevæget sig ind på et nyt arbejdsfelt. Nu kan hun godt se, at der længe var optræk til, at hun skulle noget andet i sit arbejdsliv. Men hun er stadig socialrådgiver. Nu i børne- og ungdomspsykiatrien, hvor hun blandt andet underviser fagprofessionelle i kommunerne i, hvordan de risikovurderer børn og unge med selvmordstanker.

25.06.2024

DEBAT: Sammen vender vi strømmen

af Sarah Henneberg Linding, fællestillidsrepræsentant, Esbjerg Kommune

25.06.2024