Få hjælp til din jobsøgning

Er du nyuddannet og på jagt efter dit første job som socialrådgiver? Dansk Socialrådgiverforening hjælper dig med at finde ledige job, giver gode råd til ansøgning og CV og tilbyder karrierevejledning.

Dansk Socialrådgiverforening har en række tilbud til dig, som for nylig er blevet færdig med uddannelsen og skal i gang med at søge job som socialrådgiver. Her har vi samlet en række nyttige links:

Find ledige job

socialrådgiverjob.dk kan du se stillingsopslag og oprette en jobagent, som giver dig besked, når der kommer nye jobopslag, som matcher din profil og dine ønsker. Find også job i Grønland og Sverige.

Gode råd til din jobsøgning

Når du har fundet et job, du gerne vil søge, er det afgørende, at du målretter din ansøgning til lige netop det job. Her kan du finde gode råd til, hvordan du skriver ansøgningen, og hvordan dit CV kommer til at supplere din ansøgning.

Karrieretelefonen

Som nyuddannet er du meget velkommen til at ringe til Dansk Socialrådgiverforenings karrieretelefon, hvor du kan få en halv times coaching og sparring på ideer og tvivlsspørgsmål om karriere og kompetenceudvikling. Hensigten med dette medlemstilbud er at give støtte til og udfordre dine egne tanker om din jobmæssige fremtid.

Udvid dit netværk

Som jobsøgende er det altid en god ide at udvide dit netværk blandt andre socialrådgivere. Det kan du gøre ved at melde dig ind i en af Dansk Socialrådgiverforenings faglige netværk inden for det eller de områder, du godt kunne tænke dig at arbejde indenfor. Se også hvilke arrangementer Dansk Socialrådgiverforening afholder i nærheden af dig.

Når du har fået job

Når du har fået dit første job, er der en række praktiske ting, du skal huske, for at få så god en start som muligt. Det kan du danne dig et overblik over her. Du kan først og fremmest tag kontakt til din lokale tillidsrepræsentant, der kan fortælle dig om arbejdspladsen og dine løn- og arbejdsvilkår. Husk også at spørge, om arbejdspladsen har et introduktionsforløb for nyansatte og nyuddannede.