Efteråret byder på to kurser for TR ansat på det statslige område

Er du TR på det statslige område, så kan du nu tilmelde dig både modul 2 og modul 3 på DS’ statslige TR-grunduddannelse.

TR i Staten modul 2

Du kan tilmelde dig modul 2, hvis du tidligere har deltaget på modul 1 på DS’ stats-TR-uddannelse. På modul 2 har vi fokus på socialrådgivernes særlige lønaftale, på tilrettelæggelse og forberedelse af den årlige lønforhandling og vi arbejder med, hvordan vi kan involvere klubben i løsningen af de udfordringer, I møder på arbejdspladsen.

» Kurset af aflyst pga. for få tilmeldte. Nyvalgte TR i staten kan i stedet tilmelde sig TR-grunduddannelsens hold 2106, der starter ultimo november.

TR i Staten modul 3

Du kan tilmelde dig modul 3, hvis du tidligere har deltaget på modul 1 og modul 2 på DS’ stats-TR-uddannelse. På kurset arbejder vi med strategisk at løse de problemer, vi og vores medlemmer oplever på arbejdspladsen – og herigennem forbedre medlemmernes arbejdsliv. Vi skal arbejde systematisk med at kortlægge og forstå problemstillinger, identificere løsninger og lægge strategi for, hvor og hvordan vi får indflydelse, især med fokus på mulighederne i SU og ved brug af flere forskellige slags handlinger.

» Modul 3 afholdes d. 25.-26. oktober 2021, og du kan tilmelde dig lige her.