DS-kontoret i Holstebro lukker pr. 1. april 2024

Af hensyn til DS’ økonomi har Region Nords bestyrelse besluttet at lukke kontoret i Holstebro. Medarbejderne bliver tilknyttet kontoret i Aarhus, men i dagligdagen kommer de til at arbejde med de samme opgaver og i de samme geografiske områder som nu.

Som I har kunnet læse i orienteringen om indkaldelse til ekstraordinært Repræsentantskabsmøde i januar 2024, er det nødvendigt, at DS tilpasser udgifterne til indtægterne.

Idet langt de fleste møder med jer og medlemmer i øvrigt i dag afholdes på arbejdspladserne eller online/telefonisk, har regionsbestyrelsen besluttet, og hovedbestyrelsen stadfæstet, at DS-kontoret i Holstebro lukkes pr. 1. april 2024. Medarbejderne bliver tilknyttet DS kontoret i Aarhus. I dagligdagen kommer de fortsat til at arbejde med de vante opgaver og i samme geografiske områder.

Det betyder det for jer og øvrige medlemmer:

  • Servicen vil være den samme i forhold til møder på medlemmernes arbejdspladser samt selvfølgelig online/telefoniske møder
  • Er der behov for fysiske møder med medlemmer, der ikke kan holdes på egen arbejdsplads, bookes mødelokale. I mange tilfælde forventes det at blive på VIA UC i Holstebro.
  • Har I behov for at holde klubmøder og/eller andre arrangementer, kan VIA UC kontaktes om brug af lokaler. Få eventuelt hjælp til dette ved at kontakte DS Nord på ds-nord@socialraadgiverne.dk

Vi vil gøre alt for, at I og medlemmerne fortsat oplever samme betjening fra DS som nu efter lukning af kontoret. Frem til 1. april 2024 anvendes kontoret i Holstebro fortsat.

Kontakt mig endelig ved eventuelle spørgsmål eller kommentarer.

Med venlig hilsen
Trine Quist