Bliv klædt på til rollen som TR

Som TR har du brug for uddannelse og for at blive klædt på til rollen som TR eller suppleant. Det gælder både som ny TR eller erfaren TR. Og der er flere måder at gøre det på.

Kursus for nye TR på statens område

Hvis du er ny TR eller suppleant på statens område, kan du komme på TR-kursus den 26.-28.september 2018.

Kurset foregår på Hornstrupcentret ved Vejle. På kurset arbejder vi med de spørgsmål og dilemmaer, der kan opstå i løbet af et medlems ansættelse. Du får konkret viden om regler og rammer, og redskaber til at arbejde med dilemmaerne.

» Du kan tilmelde dig i kalenderen

TR-møder i Kriminalforsorgen

I efteråret er der planlagt to TR-møder for tillidsrepræsentanter og suppleanter i Kriminalforsorgen.

  • Det første møde er fastlagt til onsdag den 22.august klokken 10.00-15.00. Mødet foregår i DS’ lokaler, Vesterballevej 3A, Fredericia
  • Det andet møde er fastlagt til tirsdag den 20. november klokken 10.00-15.00. Mødet foregår i DS’ lokaler, Toldbodgade 19B, København.

Hvis du ikke allerede har møderne i kalenderen, så sæt X nu.

Klubmøder på arbejdspladserne

DS deltager som altid meget gerne i klubmøder på jeres arbejdspladser. Dels står konsulenterne klar til at sparre og rådgive om, hvordan der kan arrangeres et levende og involverende klubmøde. Men det gør jeres politikere også. Deres kalendere er naturligvis ikke helt nemme, men skriv til jeres konsulenter, hvis I gerne vil have besøg af DS’ politikere i løbet af efteråret 2018. Så prøver vi at se, hvordan det kan lade sig gøre, og sammen kan vi arrangere et klubmøde.

AMIR temadage efteråret 2018

Til efteråret afholder vi også temadage for vores arbejdsmiljørepræsentanter. Dagene er endnu ikke fastlagt, men så snart datoerne kommer, melder vi det også ud til AMIR’erne.