Åben dør ved regionsnæstforkvinde Jannie Bertz

Kom og mød mig på Teams (online)!

Kom til et helt uforpligtende online hilse på-møde, hvor vi kan tale om hvad det – forhåbentlig – vil komme til at betyde for DS Region Syd, at vi nu har to til at varetage den politiske del. Jeg har en masse tanker, og det er jeg sikker på, at I også har. Nu har jeg været i gang i over en måned og har allerede fået berøring med alt fra alvorlige arbejdsmiljøproblemer til borgmestermøder omkring beskæftigelse.

De to virtuelle åben dør-møder er ment som et supplement. Jeg vil naturligvis allerhelst møde jer i virkeligheden, så jeg kommer gerne til et klubmøde eller bare en kop kaffe. Vejen til både Mie og mig skal gerne føles kort – vi er blot en mail eller et opkald væk.

Jeg sidder klar på Microsoft Teams den 24. maj kl. 15.30-16.30 og 2. juni kl. 14.00-15.00.

» Deltag på din computer eller mobil – klik her for at deltage i mødet.

Håber vi ses!

Med venlig hilsen
Jannie Bertz
Regionsnæstforkvinde i DS Region Syd

Tlf.: 2367 8988
Mail: jab@socialraadgiverne.dk