Nyheder

Det er jer, der får humlebien til at tro, at den kan flyve!

REGIONSLEDER: Vi har alle en rolle i at tegne problemstillinger og løsninger for socialrådgivernes arbejdsliv og for udsatte borgeres ve og vel. Derfor håber jeg hver dag at se endnu flere, når DS-fællesskabet samles om emner, der kræver kollektiv handling.

11.02.2019

OK18 skal passes og plejes

REGIONSLEDER: Vi skal ikke risikere kun at få det halve ud af vores hårdt tilkæmpede rettigheder. Derfor er det enormt vigtigt, at vi på alle arbejdspladser får talt om overenskomsterne og de muligheder, de giver.

20.08.2018

80 år og fuld af muligheder

REGIONSLEDER: Det er i mulighederne, jeg finder meningen med DS. Uden det organiserede, faglige fællesskab var mulighederne for en rimelig løn, faglig udvikling og indflydelse på mit arbejdsliv ganske få.

30.04.2018

Førtidspension: Borgere og socialrådgivere kæmper samme sag

Reformen af førtidspension og fleksjob gjorde betingelserne for tildeling af førtidspension alt for uklare, hvilket Dansk Socialrådgiverforening (DS) advarede imod allerede, inden reformen blev vedtaget.

14.09.2017

Vågn til kamp af jer dvale

Gør det til en kollegial eller familiær begivenhed at troppe op og få vist socialrådgiveransigtet, når der er noget at kæmpe for.

20.04.2017