Vær med i kampen for store bededag

Dansk Socialrådgiverforening arbejder for at bevare store bededag, fordi regeringens plan er et uhørt angreb på vores overenskomst og rettigheder. Samtidig er vi socialrådgivere den næstmest stressede faggrupper, så vi har brug for fridage til at lade op. Se her, hvordan du kan være med i kampagnen for at bevare store bededag.

Flere end 400.000 danskere har skrevet under på, at store bededag skal bevares. Du har muligvis allerede skrevet under. Nu gælder det om at få dine kollegaer til også at skrive under på bevarstorebededag.dk

Regeringen skal mærke vores modstand. Ellers vil det være fristende for dem at fjerne vores fridage én for én, hver gang der er brug for nye penge i statskassen. Derfor må vi for alt i verden ikke gøre det nemt for regeringen at slå ind på den glidebane, det vil være at fjerne store bededag.

Derfor skal vi også have samlet så mange som muligt til demonstrationen den 5. februar på Christiansborgs Slotsplads. Tilmeld dig og følg med i denne facebook-begivenhed. Der bliver arrangeret busser fra hele landet, læs seneste nyt her.

Du kan også bidrage ved at printe denne plakat ud og hæng den op på din arbejdsplads.

Og ved at opfordre dine kollegaer til at skrive under. Når I har skrevet under, kan I tage et gruppefoto, og så giver Dansk Socialrådgiverforening gratis hveder.

Sådan gør du:

  • Tag et gruppefoto af socialrådgiverne i din afdeling eller på arbejdspladsen, der har skrevet under
  • Print evt. dette skilt med ’BEVAR STORE BEDEDAG’ og tag det med på gruppebilledet
  • Send foto til sapi@socialraadgiverne.dk – så får I link, I skal bruge til at sende regningen for hveder til DS

Vi sørger for at fotos af sammenhold og seje underskrivere bliver delt på vores sociale medier.

Du kan også melde dig ind i facebook-gruppen ’Socialrådgivere for store bededag’. Her kan vi inspirere hinanden og skabe gejst om vores fælles sag. Og du kan følge med i, hvordan du kan bidrage til kampagnen.